Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nadzieje ze pomozecie

sukienki w stylu marynarskim - ktora wybrac?

Polecane posty

Gość mam nadzieje ze pomozecie

hej... marzy mi sie sukienka.. nawet nie jestem pewna czy w stylu marynarskim tak narawde... po prostu wiem ze bardzo podobaja mi sie sukienki laczone - wiecie o co mi chodzi? gora inna jakis pasek i dol... np gladki dol, gora w paski/kwiatki itp.... ale nie wiem czy powinnam - moj zadek nie nalezy do najmniejszych - mam 104 cm, w talii 82 w piersiach... i tu jest problem hehe.. zawsze nosilam 85B (bo mam bardzo szerokie plecy) i wydawalo mi sie ze jest ok a dzis zmierzylam se i zapytalam elektronicznego brafittera i powiedzial mi ze niby 34 (75) D (hohohoho) ;) zakochalam sie w sukience s Olivera ale nie wiem... znalazlam tylko 1 ktora jako tako mi sie spodobala na allegro... ale nie wiem nic na temat materialu (bo nie moge go pomacac) wprawdzie cena smieszna ale nie spie na pieniadzach i nie chce wyrzucac kasy na smieci.... dlatego zastanawiam sie czy allegro - czy sOliver... jak myslicie? znalazlam jeszcze innego pasiaka - ale pasy sa poziome to moze mnie jeszcze poszerzyc, co? :/ no chyba ze macie jakies inne propozycje - jetem bardzo otwarta :) 1 - allegro 2 - sOliver 3 - tez allegro :P 1- https://lh5.googleusercontent.com/-tAElMKWhVj0/TgR25A2wN0I/AAAAAAAAAtg/p_w2Igl7mxw/s512/marynarska1.jpeg 2- https://lh4.googleusercontent.com/-eRDGyM58fYA/TgR20EsnooI/AAAAAAAAAtY/VjHARw6-k6k/soliver.jpg 3- https://lh6.googleusercontent.com/-gV4gNOCGBHY/TgR213AaoGI/AAAAAAAAAtc/Yr0HG44JiFc/s512/pasiaki1.JPG

Gość santaanna
3 boska... 1- powinna Cie wysmuklic poprzez pionowe pasy... a2 - fajna - z klasa.... tez nie wiem co bym wybrala

Gość para ram para
1 - no wlasnie - moze Cie wysmuklic... ale czy to nie jest kroj tulipana (wtedy moze Ci zrobic balona kolo tylka i bedzie to wygladalo niekorzystnie - bo bedzie sie wydawal jescze wiekszy niz jest - a to dobre raczej tylko u chudzielcow - mam ten sam problem :/ ) 2-cudowna, klasyczna, elegancka... 3-na bank poszerzy! i znow dzielo tylko dla szczypiorow :(

Gość revilo
2! przeboska jest

Gość dostaja za darmo
3 super 2 jak dla jakiejs babki po 40-stce ..:P

Gość cassatte
1 fajna na wakacyjne spacerki, 2 fajna np do biura... na romantyczne wyyjscia... 3 dziwna

Gość arietefka
mi sie barrrrrdzo 2 podoba! mysle ze warto zainwestwac i masz pewnosc co do jaksci :) produkty z allegro sa rozne :/ i mozna sie czesto zdziwic - no i ie wiesz jak beda lezaly... a w sklepie masz 100% pewnosc!

Gość a ja powieeem taaak..
zależy jaką kto ma figure, ale według mnie 2 jest OKROPNA. Jedynka mi się podoba.

Gość barbar ossa
mysle ze przesadzasz... ja uwazam ze jest bardzo fajna - tylko jesli chodzi o okolicznosci... no na bank nie pojdziesz w iej na grilla czy na plaze... ale podobnie jest z pozostalymi. ta w pionowe pasy z kolei nie nadaje sie na eleganckie wyjscia... wiec najbardziej nalezy sie zastanowic w jakie miejsca lub na jakie okazje chcsz ja zakladac

Gość klepsydra :)
bierz 2! sama mam taka i jest niezastapiona!

Gość wot r u lookin' 4?
przymierzalam ja! cudowna jest! niestety nie na moja kieszen :(

Gość bleriso
to moze jakas bardziej klasyczna skoro i tak mialoby to byc bardziej elegancko niz na co dzien? bo takie pasiaki moga byc niedlugo niemodne i co wtedy zrobisz?

Gość psuja na wakacjach
ja bym wziela dwie :P blekitna na plaze i na co dzien a na spacery, randki i wyjscia oficjalne 2 :D

Gość kopytko ;)
1 i 2 :D

Moim zdaniem wszystkie fajne kazda inna:) 1 fajna zwiewna dziewczeca wakcyjna 2 bardziej elegancka do biura albo na komunie chrzest itd 3. ladna na codzien na wieczoren wyjscie z czerwonymi szpilkami bedzie bosko

Gość do Rena74
one sa obrzydliwe

Gość lubie okazje :)
2 piekna!