Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zdradzana

Mąż zaczął dbać o siebie!

Polecane posty

Gość chyba zdradzana

Zaczął się psikać drogim zapachem i do tego się stroi. Nawet klatę zaczął golić, a wcześniej gadał, że to gejowskie. Nienawidzę go! Chyba muszę wynająć detektywa, żeby był dowód przed sądem. Będzie rozwód. Dobrze, że jeszcze nie mamy dzieci. :(

Gość chyba zdradzana
Na razie bardziej zależy mi na dowodach. Jak się wystraszy to może na jakiś czas przestać się z nią spotykać i ze zdjęć nic nie będzie, a tego bym nie chciała.

Gość o ja pier...mój tez sie myć
zaczął ...na bank mnie zdradza .dziś nawet fujare umył :O

Gość ja tez sie wzielam za siebie
porzadnie, kupie sobie zajebiste ciuchy jak tylko schudne kilka kg, juz postanowilam moj maz zasluguje na super laske jaka poznal kilka lat temu, choroba mnie zmienila ale on nigdy nawet slowem nie pisnal, chce sie zmienic wygladac super!! w ten weekend mamy wesele i poprawiny takze bez sensu od dzisiaj zaczynac diete ale od poniedzialku jak najbardziej.. ciekawe czy moj maz tez wynajmie detektywa, jak tak to nawet lepiej :P zazdrosc super wplywa na zwiazek.. :D

żeby zaruchać facet jest zdolny do tak niesamowitych poświęceń ,że szok. .. ZRÓB MU AWANTURE KONIECZNIE! ZATRZYMAJ TO NA PIERWSZYCH ETAPACH!

Gość czxvcxvc
to co Ty nie wiesz gdzie on chodzi, bywa? wychodzi i nie mówi Ci dokąd, że przypuszczasz zdrade? bo mycie sie i dbanie o siebie to chyba marny dowód może chce dobrze wyglądać, a Ty zaraz robisz afere?? ja też ostatnio zaczęłam bardziej dbać o siebie, ubierać się lepiej, schudłam itd a wcale nie mam kochanka, kocham swojego męża więc wiesz..samo dbanie nagłe to żaden powód do histerii

Gość chyba zdradzana
Jak mnie zdradza to już go nie chcę! Nie zamierzam się przyznać, że się domyślam, aż nie będzie zdjęć. Nie będzie żadnego porozumienia stron. Jak tylko będą dowody to dostanie papiery rozwodowe. Wyjadę z koleżankami na tydzień, albo dwa, bo i tak od dawna planujemy babski wypad, a detektyw w tym czasie sprawdzi co on robi. Nie wyobrażam sobie seksu z nim, więc wyjazd będzie najlepszy. Jak mnie nie będzie to na pewno będzie śmielszy do spotkań, bo czasu będzie miał dosyć, bez wymykania i tłumaczenia.

Gość czxvcxvc
ty jesteś głupia, zwyczajnie głupia

Gość chyba zdradzana
czxvcxvc jak nie zdradza to detektyw też to ustali. Szkoda będzie pieniędzy, ale w sumie za spokój też można zapłacić. A robić to może jak mówi, że idzie do kolegi, jedzie na ryby, a naprawdę być w tym czasie u kochanki.

Gość najpiekniejsza kafeterjanka
Wynajmij detektywa, najgorzej jak okaże sie że to jest facet a nie kobieta- i zdradza Cie z najlepszym kumplem....

wiem co zrobić ,żeby twój mąż przestał o siebie dbać - spal wszystkie jego rzeczy i wyrzuć kosmetyki!

kurde a moze wyciągasz pochopne wnioski i niepotrzebnie sie nakrecasz? spoznia sie z pracy np albo tel jakies ma?

Gość chyba zdradzana
Zwykle kobiety się nie nakręcają i potem wszyscy w koło wiedzą, a żona nie wie. :( Boję się uśpić czujność tym bardziej, że nigdy tak się nie zachowywał. Z czegoś ta zmiana musiała wyniknąć.

ehhh przesrane takie domyślanie sie i zycie w niewiedzy..a jego stosunek do Ciebie sie zmienił?

Gość uważam , że ma kogoś
na boku. masz rację, że go o to podejrzewasz. na własnym przykładzie poświadczam. zaczął o siebie dbać częściej niż do tej pory, kupował nowe ubrania, kąpał się i wpatrywał w lustro, był zamyślony, seksił się jak co dzień, ale prawda jest taka, że przyparty do muru powiedział, że się spotyka z inną i się zakochał. kopnęłam go w zadek, raz a dobrze!