Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szakaliniaaxa

WAKACJE SOLO

Polecane posty

Gość szakaliniaaxa

spedze te wakacje sama niestety tak wyszlo. nie wiem co ze soba zrobic bo wyjechalabym gdzies ale boje sie ze jak bede sama to szybko stane sie latwym łupem np zlodziei itd.. ma ktos jakis pomysl na to gdzie i jak mozna jechac będąc samemu? zeby bylo w miare bezpiecznie.. :/

Gość maturks4
A jakie to "łupy" będziesz wystawiać na pokusę złodziejom? Najczęściej jeżdżę sama i jakoś nikt nie próbował mnie okraść : Trzeba zachowywać się stosownie, to nawet męty nie mają odwagi się czepiać

Gość szakaliniaaxa
noo.. moze bylabym mniej ostrozna gdyby kilka niefajnych epizodow mi sie juz nie przydarzylo. np podrywy przez jakis namolnych erotomanów/męskie dziwki/naprutych menelów.. jak idziesz sama wieczorem pustą ulicą i sie taki przyczepi to umarł w butach. mi sie nawet zdarzalo to na glownych placach w centrum miast.. mysle ze np jak ktos cie przyuwazy ze łazisz sobie sama z aparatem w reku i mapą to od razu moze sobie skojarzyc żeś sama, że nikt ci nie pomoze w razie czego.. a łupów moze nie mam ale zostac bez walizki czy dokumentow na drugim koncu swiata np to juz tragedia jak dla mnie.. kolejna trauma zamiast fajnych wakacji.. dlatego sie tak zastanawiam co zrobic zeby uniknąc psychopatów..:/

ja znowu bym gdzies pojechała ale samej to mi się nie chce, jakoś tego nie widzę, takie łażenie samej - bez sensu :o

Gość szakaliniaaxa
no wlasnie.. bo ani posiedziec gdzies dluzej bo sie wyglada na jakas wariatke czy desperatke nie wiem.. mam takie wrazenie. jak jade gdzies sama to zazwyczaj wczesniej planuje dobrze gdzie i na ile czasu pojde , skupiam sie na zwiedzaniu , robieniu zdjec.. ale tez chcialoby sie usiasc czy gdzien na jakims trawniku czy w parku czy w kawiarence i nacieszyc sie atmosferą nowego miejsca ale samej to glupio trochę.. nie wiem.. no tak mi wyszlo w tym roku a nie chce przesiedzec wakacji w chacie wiec mysle i kombinuję i nie wiem ?

ja chyba odpuszczę sobie wakacje bo nie widzę siebie jadącej gdzieś samotnie. to trochę bez sensu :o byłamw tym roku już z moim byłym w chorwacji, włoszech, słowenii, słowacji, czechach i w niemczech, oraz w wielu miastach w polsce. wystarczy mi. chyba bozia mi przystopowała swiadomie rozrywkę. teraz jestem sama i będę siedziała w domu :o

Gość szakaliniaaxa
no jak juz masz jakies wpsomnienia to moze faktycznie latwiej ci podjac taka decyzje. ja w sumie nigdy nie jezdzilam na zagraniczne wycieczki. nie wiem tez czy w przyszlym roku bede miec wakacje.. nie chce wiec zmarnowac tej okazji ale z drugiej strony tez jest strach wlasnie .. chyba zbyt strachliwa jestem :( przeciez wiem ze są odwazne babki co to na drugą strone swiata jezdza po przygody czy cos ale czy faktycznie kazdy tak moze...