Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza1987

jaką spacerówkę wybrać?

Polecane posty

Gość iza1987

hej dziewczyny! mam problem... chce kupić fajną, wygodną dla mnie i mojego dziecka spacerowke, tylko nie wiem co wybrac, tyle jest ofert a jak patrze na forach rodzice róznie sie wypowiadają na temat tych samych wozkow (czesto opinie sa sprzeczne). moze mi poradzicie, chcialabym wydac max 600 zl, mieszkam w miescie, duzo ze synkiem jezdzimy na spacery, ale czesto tez podrozujemy samochodem i komunikacja miejska, jednym slowem nie siedzimy na miejscu.

odradzam baby design walker. mam i jeszrem niezadowolona.

Gość iza1987
baby design walker oglądałam w sklepie, spacerówka niczego sobie, szczerze mowiac nawet sklonna bylam ja kupic, babka w sklepie polecała, ale w sklepie najwieksze badziebie beda wciskac, zeby tylko sprzedac:/.. Dlaczego nie jestes z niej zadowolona???

Gość iza1987
a co do espiro magic to rowniez widzialam :) zastanawialam sie nad 4, ale slyszalam, ze lepiej kiedy wozek ma duze kola, a te modele koleczka maja nie zbyt wielkie kurcze chce zeby to byl udany zakup, bo ma nam sluzyc na dosc dlugi czas...

Gość ja ma baby design
baby design sprint i jestem bardzo zadowolona, wózek jest naprawdę super, lekki skrętny i łatwo się składa. Kupiłam ten wózek dlatego że miałam tez wózek tej firmy dla mojego pierwszego dziecka, wtedy był model Lucky i bardzo się sprawdził , nawet w górach dał radę :) Jak urodziłam drugie dziecko to wiedziałam że kupię ten sam wózek i tak zrobiłam. Kosztuje ok 500 zł.

ja polecam Baby Design kupilam ok 2 tyg temu i jestem mega zadowolona, dziecko ma duzo miejsca, poleczke na napoje i rozne pierdolki rodzic rowniez, swietnie sie prowadzi, mozna wszystko zdjac do prania ogolnie jestem bardzo zadowolona, zaplacilam za niego 400zl w hurtownii :) Za to nie polecam Bertonii Foxy, Slapi moje kolezanki maja i juz chca sprzedac bo badziewie :)

Gość ja mam x-lander
Ja mam podobnego x-landera do tego, też po renowacji, dałam niecałe 700 zł tylko kolor czerwony http://www.nextway.pl/wozki/spacerowe/x-t/x-t-orange-oferta-nr-203/ Jezdze tym wózkiem i po naszych podmiejskich wertepach, i jak jedziemy z mała do miasta to tez sie sprawdza. Na poczatku jakos nie byłam do trójkołowca dobrze nastawiona, ale ogladałam w sklepie, pojezdziłam, no a potem to juz tylko dobrej oferty szukałam. Moim zdaniem cenowo zdecydowanie lepsza opcja niz nowy, a jakościowo zdecydowanie lepsza niż używany. Wogule x-landery to sa moim zdaniem wózki nnie do zdarcia.