Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość11

paletka cieni

Polecane posty

Gość gość11

Pytanie kieruję do osób profesjonalnie zajmujących się wizażem Jakie palety cieni do powiek polecacie? Chciałabym kupić sobie taką paletę i jestem ciekawa jakie firmy polecają zawodowe wizażystki. Ile kosztują dane cienie? I czy cienie z allegro,które można kupić za śmieszne pieniądze( np 100 cieni za 50zł) są czegoś warte? bo przeciez jeden cień MAC kosztuje w tych granicach. dzięki z góry za odpowiedzi :)

Ja mzoe nie profesjonalnei sie tym zajmuje ale interesuej mnei to. I powiem tak. 100 cieni za 50 zl to jakas kicha na bank. dobre firmy i cenowo ok to sa Inglot Mac, spehora

Gość gość11
brak wizażystek na kobiecym forum? :)

Gość kobo
Cienie kobo są hitem! Kosztują stosunkowo niewiele bo ok 20 zł a ciebie mac kilka razy tyle, a moim zdaniem praktycznie nie ma między nimi różnicy. Z tańszych cieni od maca a równie dobrych polecam paletke sleek, piękne kolorki. Paletka 100 cieniowa? Żadna z renomowanych firm takowych nie wypuszcza,dlaczego? bo by kosztowała kilkaset złotych. Owszem można kupić paletkę magnetyczną, ale bez wkładów, po prostu można sobie ją uzupełniać, ale np 100cieni mac w jednej paletce w sklepie nie widziałam. Dobrym i tańszym rozwiązaniem jest również inlot, ok 10 zł.