Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnetka27

Od kiedy wypada zostawać u siebie na noc?

Polecane posty

Gość agnetka27

Jak myślicie? Tak żeby ludzie normalnie widzieli ? Jesteśmy ze sobą 3 miesiące, myślę ,że już czas skonsumować związek

Gość Sentymentalny Wojownik
Mam w nosie opinie innych ludzi. Ja im do łózka nie zaglądam. Dla jednego to może być jeden dzień, dla innego nawet rok będzie za krótko, bo "wypada dopiero po ślubie..."

Gość Anaabel
ja u chłopaka nocowałam po 6 miesiącach xd ale wiesz mam 17 lat, więc z rodzicami musiałam gadać itd.

Ja niedawno skończyłam 19 lat a z moim chłopakiem jestem ponad 2 lata i mi rodzice nie pozwalają nadal na noc zostawać :-/ ale tydzień temu powiedziałam że tego już dość i zostaje na noc :-)

Gość Anaabel
milusinska milunia moi pozwolili ;D oczywiście martwią sie, jak to rodzice.. a jak zostawałam u niego to miałam jeszcze 16 lat..;p no ale jakoś przegadałam ;)

Gość dsfdssfsdfds
qrwa.. ale masz autorko dylemat.. niech cię chooj spali... po 3 miesiącach ze swoją ja mialem przerobioną calą kamasutrę z analem i głębokim połykiem wlącznie.. qa ty mi tu o pierwszym stosunku... hahha.. jakaś nawiedzona jesteś czy tak się boisz pierwszego razu? ;)

Gość marth
oj tam wiadomo ze ksiazek w nocy sie nie czyta, wypada nie wypada. jak chcesz to nocuj i sie nie przejmuj niczym, a rodzice coż kiedyś też mieli tyle lat co my :)

Gość rób co uważasz
co do tych książek, to ja zostawał u faceta nawet do 2giej w nocy i nic nie było, rozmawialiśmy sobie ,siedzieliśmy i to jakoś po 2-3 tygodniach tak zaczęłam :P zaraz było jaka to kurwa ze mnie heh , a zostawać do rana albo i dalej to jakoś po 3 miesiącach było