Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasdsg

Osoba która ma ukończoną szkołe średnią ale nie ma matury to tak naprawdę

Polecane posty

Gość gasdsg

nie ma skończonej szkoły średniej. Po liceum ma jednak dalej wykształcenie podstawowe a jeśli chodzi o technikum to jeśli zdał egzamin zawodowy to ma wykształcenie zawodowe a jeśli nie, to tak naprawdę ma wykształcenie nadal podstawowe.

Gość gasdsg
Nie aha tylko taka jest prawda! Osoby które ukończyły liceum czy technikum mają wykształcenie podstawowe, chyba że w technikum zdano egzamin na technika to w takim razie ma wykształcenie zawodowe.

Gość saguaroa
pieprzysz jak potłuczona.

Gość poliswatka1983
bzdura osoba która ukończy szkołę ma napisane na świadectwie : "świadectwo jest dokumentem potwierdzającym wykształcenie średnie" a na świadectwie maturalnym jest napisane "że dokument zezwala na ubieganie się o przyjęcie na studia wyższe" i tyle w temacie...

Gość gasdsg
Dlaczego pieprzę jak potłuczona?? Mówię prawdę.

Gość marzę o tym, zeby Cię tak
wykształcenie średnie ale bez matury nie dostaniesz sie na studia. co za tok myslenia. liceum to srednie czy z matura czy bez :O

Gość obejzyj sobie ten film
ma moim swiadectwie pisze tak swiadectwo jest dokumentem stwierdzajacym posiadanie sredniego wykształcenia ogulnego i zawodowego czyli 2 w jednym

Gość obejzyj sobie ten film
czyli matura jest tylko potrzebna by dalej sie uczyc

Gość co byscie zrobili
nie masz chyba pojęcia o czym mówisz-osoba co skończyła szkołę średnia ma średnie-i tyle w tym temacie.maturę się zdaje tylko po to by ubiegać się na studia (albo po to zeby miec po prostu)

Gość czyjestnaforumktoskto
przestancie glupiemu i tak nie przetlumaczycie, chciala zablysnac ale nie wyszlo

Gość gwergwerfwerew
ja mam wyksztalcenie srednie zawodowe:P logikla nie boli autorko a myslenie tym bardziej

Gość me here now
nawet bez matury ma wyksztalcenie srednie. Swiadectwo jest swiadectwem ukonczenia szkoly sredniej, a oceny z matury to oceny z egzaminu dojrzalosci. Widac, ze sama z matura nie mialas do czynienia :(

Gość marzę o tym, zeby Cię tak
bo ona dopiero wybiera sie do szkoly srednieji ma dylemata. juz na zapas sie martwi, ze moze matury nie zdac i co :classic_cool:

Gość co byscie zrobili
i po technikum to tez jest średnie niewazne czy zdał egzamin zawodowy czy nie zawodowe to po zawodówce sie ma

Gość co byscie zrobili
jak zdasz egzmin zawodowy to masz tytuł technika czegoś tam (zaleznie jaka branża)

Gość wyrzuc te idiotyczna
przyjelam do wiadomosci, moja wiedza zostala wzbogacona, poszerzylam swoj horyzont, moje IQ skoczylo od razu o 46 pkt. jeszcze jedna taka ciekawa, warta zapamietania i zmieniajaca swiat informacja i zaczne latac.

Nieprawda, ja jestem po technikum, mam maturę a nie mam egzaminu zawodowego:-) i chyba mam wykształcenie srednie :-O czy nie autorze? kurde bo jestem po studiach i zastanawiam się czy nadal nie tkwie na podstawowym, bo nie zdałam egzaminu zawodowego

Gość gość
czy jak sie skonczylo technikum a nie zdalo sie egazminu czy mimo to ma sie jakis zawod czy dopero sie go ma po zdaniu egzaminu