Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pseuda

skutki uboczne prezerwatyw z benzoko coś tam

Polecane posty

Gość brak pseuda

jakie są skutki uboczne? Bo tak jakoś coś mi troche nie pasuje... :/

Gość brak pseuda
nadmierna ilość skóry która nie wróciła do normalnych rozmiarów. Że tak powiem świeży jestem i przydadzą się jakieś porady czy to norma czy nie.

Gość nej z kijkiem i tyle
Benzokainę?

Gość brak pseuda
Benzokainę - tak to, taaa pomarańczowy zjadł ale tylko napleta ale jeszcze połowe k* i jedno jądro. za dużo skóry na jądrach i między jądrami a penem po prostu i to mnie zastanawia.

Może masz uczulenie. Opakowanie wzryuciłeś? Może tam byłoby coś napisane o ewentualnych skutkach ubocznych.

Gość brak pseuda
ta napisane jedynie że mogą wystąpić reakcje na to (ale jakie nie napisano) i w takim przypadku nie używać ich. I jako skutki/objawy jedyne co napisali to ssinienie (nie wiem jak napisać ten przeklęty wyraz) ust i problemy w oddychaniu ale tego nie ma. A może to tylko objaw na "nowości" i póxniej będzie ok?

Zsinienie. Nie wiem czy później będzie ok, raczej wątpię. ;) Ja bym przemyła chłodną wodą, nie zakładała niczego na noc i poczekała do rana co będzie. Jak dalej będziesz miał wrażenie, że coś jest nie tak to chyba trzeba będzie się wybrać do lekarza. :p

Gość brak pseuda
na lekarzy to ja nie mam zbytnio czasu niestety ;p od 2 miesięcy wybieram się na wizyte kontrolną do lekarza po złamanej ręcę ;p cóż, studia... Ok zobacze jak będzie rano i ewentualnie podziele się wynikiem obserwacji. - ale mam już wrażenie że zaczeło przechodzić.