Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

panicznie boję się że zajdę w ciązę

Polecane posty

przez to staram się unikać seksu jak ognia, a jeśli już do czegos dojdzie, to jest jakos tak nijak, ciągle mnie to męczy... Tyle sposobów antykoncepcji zawodzi, a teraz to już coraz więcej znajomych zachodzi w ciąże, co jest kurwa ? jak mam sie cieszyc seksem skoro panicznie boję się ciąży ?

Ja znam jeden środek antykoncepcyjny - wstrzemięźliwość seksulana - uwierz w 100% pomaga.

Gość ERNESTTTT
ZNAM ZAJEBISTY SRODEK ANTYKONCEPCYJNY. SRODEK DUPY!

oj nie pierrdol , ze zawodzą :O Zawodza jak głupie pindy łykają tabsy kiedy chca, zapominają o nich, biorą antybiotyki lub inne leki. A jezeli tak bardzo sie boisz to łącz metody

Gość nei_nei bez marchewki
No to pora pomyslec o wycieczce za granice i podwiazac jajowody - i problem rozwiazany raz na zawsze :P

Prezerwatywa + tabletka "po" w zapasie + seks w dnie nieplodne. Ja niestety mam podobny problem, w sumie to nawet gorzej, bo jak tu zaufac kobiecie, ze dobrze wyliczy dni? ;) A jakie meczarnie psychiczne odbywalem, gdy zaufalem kobiecie, ze dobrze wyliczyla dni a nie bylo tych innych dwoch srodkow zapobiegawczych :o No i Ty zawsze mozesz stosowac antykoncepcje typu tabletkowego = te cztery srodki zapobiegawcze to sporo. kobiecie* = partnerce do seksu.

Gość tabs+gumka
uzywajk tabletek antykoncepcyjnych i gumek...ja tak robię bo tez stasznie nie chce dzieci

Gość Grup
Łojojojoj! Mi ostatnio w Kobiecie mojej gumka pękła czego nie poczuliśmy, sperma się wlała do środka, dni płodne były. To sie nazywa stresująca sytuacja, w przyszłym tygodniu mozna robic test :) (nie, nie były z Biedronki, nie nie były z Lidla, nie, nie używałem ich po raz drugi, nie nie mam 14 lat, nie, nie bylismy po tabletkę po, tak, wiem, że jestem ostatnim pojebem :) )

Grup - przynajmniej czujesz, ze zyjesz, te emocje, stres, wyczekiwanie ... sama rozkosz ;)

Gość Grup
I w dodatku słabo poszedłmi egzamin z Socjologii kultury, nie wiem, co bardziej mnie stresuje!