Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanfka

Cieniowane włosy do ramion-fotki...

Polecane posty

Gość kanfka

mam wlosy do ramion i chcialabym je pocieniowac ale nie wiem w jaki sposob czy calosc czy tylko konce, macie moze takie to bym prosila o jakies fotki, wtedy zawsze widac jak wyglada, dodam ze mam ladny odcien blondu ale moje wlosy sa dosyc cienkie ale mam ich duzo

Gość A wlasnie, ze nie :):):)
Masz tak krótkie wlosy i jeszcze chcesz skracać? Nie rozumiem mody na robienie z siebie mężczyzny

Gość wlosy do ramion to nie jest
meska fryzura, jak dla mnie to one sa dlugie

Gość nie cieniuj blondów
ja wycieniowałam i bardzo żałuję fryzure trzeba ukladac na krostownicy lub suszarką i okrągla szczotka inaczej nie bedzie widac fryzury... a od prostownicy/suszarki zniszczysz włosy w efekcie bedziesz miala blond wystrzepioną słome nadajacą sie tylko do sciecia...

Gość moze masz racje a masz moze
fotke jak to wyglada z tylu?? ja mam degazowki wiec czasem sama sobie je troszeczke cieniuje ale minimalnie z tylu, nauczylam mnie moja kolezanka fryzjerka:) natomiast hoduje grzywke bo chce miec wszystkie wlosy rowne ewentualnie pocieniowane same koncowki bo rzeczywiscie cale wlosy stopniowane niezawsze wygladaja fajnie

Gość nie cieniuj blondów
niestety nie mam zdjecia ,ja mialam w wlosow 40 cm wycieniowane cale najkrotsze mialy 10-15 cm ..najdłuższe zostawione do dlugosci wyjsciowej powoli odrastają :( ale zeby były rowne jeszcze rok... może dwa także odradzam...