aasiaa060704 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Wiem , że już pytałam dodatkowo o to ale wolałabym aby wypowiedziało się więcej osób , gdyż w poprzednim pytaniu zależało mi na konkretnym mieście. jestem w posiadaniu tabletek anty Yasminelle , ale nie były one przepisane przez ginekologa (nawet nie byłam). Dostałam je od siostry , zakupiła je od pewnej osoby w internecie. Brała je już wcześniej i nic jej nie było. Czy bez wizyty u lekarza mogłabym je zażyć? Chciałabym tylko je zażyć ten jeden raz. Dodam , że nie miałam za sobą pierwszej wizyty u gina i nigdy tabletek nie brałam a bardzo mi na tym zależy i mojemu chłopakowi też. potem chciałabym założyć wkładkę ale to już u gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Czerwiec 25, 2011 matko święta kobieto bądź dziewczynko czy ty upadła na głowe tabletki z netu siostra brała prosze cię daj sobie na luz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aasiaa060704 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 wg siostry tabsy są sprawdzone , dostaje je z rachunkiem z apteki i twierdzi , że tej kobiecie można zaufać. Ja mam małe obawy , dlatego się pytam . Lepiej , że wgl zaczerpuję jakichkolwiek informacji niż ślepo słucham siostry. I nie mówię że ja je na pewno zażyję. Chcę się dobrze nad tym zastanowić , bo zrobię to tylko i wyłącznie na swoją odpowiedzialność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 nie radze, lekarz przecież musi zbadać Cie i sprawdzić czy nie ma u Ciebie żadnych przeciwwskazań do brania, może yasminelle nie będą dla Ciebie dobre i przepisze Ci inne jakieś, radze jednak wybrac się do ginekologa najpierw, taki lekarz jak przecież praktycznie w każdej przychodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość be_cool Napisano Czerwiec 25, 2011 Bez wizyty u lekarza nie można brać hormonów, to , że Twoja siostra akurat takie a nie inne bierze o niczym nie świadczy. Każdy organizm jest inny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aasiaa060704 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 jakoś strasznie obawiam się takiej wizyty. Na prywatną nie mam za bardzo kasy a NFZ nie są zbyt mili : ( ale chyba będę musiała się przełamać i iść. jak wspominacie pierwszą wizytę i czym kierowałyście się przy wyborze .? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eko18 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Witam Mam do sprzedania 2 oryginalnie zafoliowane opakowania tabletek Yasminelle firmy Bayer. Termin ważności do 08.2015 r. Wykupiłam większą ilość, po czym okazało się, że mi nie służą, dlatego odsprzedaję. Cena apteczna to 45,90 zł/szt. Moja cena to 40,00 + koszt przesyłki. Zainteresowane proszę o kontakt mailowy: alicja1818@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach