Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatung

yasminelle podwojna dawka zalecenie lakarza co sadzicie

Polecane posty

Gość tatung

witajcie mam pytanie otoz biore 2 opakowanie yasminelle i wszytsko bylo ok zaczelam we wt skonczylam w pon 7 dni przerwy i znow zaczelam we wtorek czyli generalnie wsio ok prawda? przy pierwszym opakowaniu bralam o 22 przy drugim o 21 i teraz mam pytanie bo kochalam sie z moich chlopakiem w pt a nowe opakowania bralam tzn zaczleam brac we wt zawsze dpdatkowo zabezpieczalismy sie gumka dla wlasnego komfortu ale wczoraj gumka pekla i zorientowalismy sie jak juz bylopo fakcie.... fakt spoznilam sie tabletka ale w miare regularnie bralam tylko latalam przed tym szytskim do wc wiec dla wlasnego spokoju pojechalam do gin zeby dał mi tabletke po ( chociaz teraz stwerdzam ze to glupie skoro bralam normalnie) i dal mi tabletke po ale powiedzial ze jak dla mnie lepsze bedzie branie yasminelle 2 razy dziennie po 1 rano i wieczorem.. czy to normalne i dobre rozwiazanie czy leciec i wykupic pigułe po. chyba ze czekac do po na swijego lekarza bo u tego co teraz bylam to na pogotowiu... poradzcie cos zebym sie uspokoila czy podwojna dawka yasminelle nie wplynie jakos na skutecznosc tabletek? dodam ze wczoraj wzielam normalnie a dzis juz rano ta dodatkowa no i wieczorem wezme tak jak zawsze o 21 zgodnie z planem pozdrawiam

co? pierwszy raz słysze żeby brać rano i wieczorem, boże dziewczyno nie rób tak ani nie bierz tej tabletki po, jak bierzesz normalnie tabsy to gumka Ci nie potrzebna w ogole !!!!! nie zajdziesz w ciążę ;/

Gość tatung
ale jak juz wzielam 2 dziennie to co ? jak mam brac/ normalnie do konca opakowania po jednej dziennie o 21?

tak, normalnie dalej bierz, skoro dziś wziełaś 2 to sie nic nie stanie, bierz dalej po jednej i po prostu skonczysz opakowanie dzień wczesniej, potem zrób normalnie 7 dni przerwy

Gość tatung
jednak troche boje sie tej ciazy bo lekarz tak zalecil to moze brac tak do poniedzialku i w pon isc do swojego lekarza i wtedy zaczac brac normalnie? jak myslisz bardzi mi to zaszkodzi? i jak te 2 tablety wpłyna na skutecznosc? pozdrawiam i dzieki za odp

ale Ty sie nie masz czego bać no na boga... bierzesz tabletki regularnie wiec Ci żadna gumka nie potrzebna, co z tego że pękła skoro jesteś zabezpieczona odpowiednio tabletkami? nie robi się z resztą tak nigdy że sie bierze 2 tabletki dziennie "na wszelki wypadek" to najgłupsza rzecz o jakiej słyszałam, bierz normalnie i nie zawracaj sobie tym dupy, nic Ci nie będzie, po co Ty bierzesz te tabletki? po to żeby sie faszerować dodatkowo hormonami za każdym razem jak pęknie NIEPOTRZEBNA gumka? bierz po jednej jak człowiek, nie zajdziesz w ciążę bo PO TO SIE BIERZE TABSY

poza tym dziwie sie że jakikolwiek lekarz wypisał Ci tabletke "po" gdy powiedziałaś że bierzesz tabletki ale gumka pękła ;/ konował jakiś, jak sie bierze tabletki mozna kochać sie do konca bez żadnej gumki, jakbyś do mnie przyszła po recepte na "po" w takim wypadku to bym Cie wyśmiała, ten lekarz to jakiś głupi

Witam Mam do sprzedania 2 oryginalnie zafoliowane opakowania tabletek Yasminelle firmy Bayer. Termin ważności do 08.2015 r. Wykupiłam większą ilość, po czym okazało się, że mi nie służą, dlatego odsprzedaję. Cena apteczna to 45,90 zł/szt. Moja cena to 40,00 + koszt przesyłki. Zainteresowane proszę o kontakt mailowy: alicja1818@wp.pl

Gość tatung
nie wiem czemu ale wizja ciazy ciagle mnie przesladuje i biore po te 2 taltki dziennie i dzieki Bogu nic mi nie jest zastanawia mnie tylko kiedy dostane okres? normalnie jak skoncze tabsy i bede miec ten tydzien od odstawienia?