Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już lepiej konia walić

Już lepiej konia walić niż sypiać z brzydką kobietą

Polecane posty

Dlatego wielu facetów woli być samemu i nie szuka kobiety, bo wiedzą że u pięknych szans nie mają

Gość załamana_faktem
czyba lepiej być kochanym nawet przez brzydką kobietę niż być samemu

Gość sdfdfdf
tak samo jak i wiele koneit jest samych bo wola byc same niz miec zdesperowanych prawikiow jezdzacych na recznym, nic nie wartych i paskudnych:)

Gość poranny rechot
:D :D :D

Gość timozz
Konika walą też zamężni i Ci, ktorzy mają piękne kobiety . . .

Kinky widocznie sam nie jesteś jakoś specjalnie przystojny i dlatego tak piszesz. Ja kiedyś byłem brzydki i czekałem aż wypięknieję, obecnie mam już szansę u pięknej kobiety. Skorzystałem z tego i jestem w związku ze śliczną dziewczyną. Gdybym dalej nie był za piękny nie miałbym zapewne u niej szansy. Kiedyś to tylko chciały mnie jakieś brzydule, przed którymi wręcz musiałem uciekać

swoją wypowiedzią pokazujesz tylko płytkość. A poczucie piękna ma każdy inne, kwestia gustu. Ja wolę mieć mądrą, skromną. Niż głupią i "piękną" Juliusz, młody jesteś, zrozumiesz za pare lat...

Gość Piękna........... i samotna
wasze debilne filozofie życiowe sa przyczyną samotności zarówno waszej jak i naszej. Nie trzeba byc pięknym, wystarczy być estetycznym i pachnącym. Resztę już determinuje charakter i sposób życia. Ja jestem wciąż samotna, a mam tytuł miss.

nad twoją głębokością nie będę się zastanawiać ponieważ już stereotypowe podejście do pięknych kobiet jako głupich nie czyni z ciebie mędrca :o Mądra i skromna nie odnosi się do wyglądu 🖐️ chyba ,że ma skromne piersi i uzębienie w postaci 3 zębów ... a unik przez odwołanie się do młodości jest słabą metodą argumentacji 🖐️

Gość Wilqu
Sprawa jest prosta facetowi podobaja sie ladne kobiety.Nie kochamy je za osobowosc tylko za tyleczek i piersi.Za to co potrafia z nimi zrobic.Dobra rada dla niektorych czas odwiedzic silownie,a nie zajadac sie slodyczami.

Gość dla mnie sprawa jest prosta
między kochaniem a kochaniem jest różnica.;)

Mój argument na temat młodości zapawa o hipokryzje. Bo sam jestem młody i jędrny :classic_cool:. Wygląd to kwesia gustu, jak już wspominałem. Temt nie do rozwiązania.

kingi, gdzieniegdzie może i jędrny jesteś, ale cham z ciebie jak sie patrzy. Otóż tytuł miss mam prawdziwy i udokumentowany. Nigdy jednak nie kierowałam się w zyciu urodą. Nawiązałam teraz tylko do tematu. Po kilku "przystojniakach" zaczęłam zwracać większą uwagę na charakter, a dominujące znaczenie ma to, czy mężczyzna dotrzymuje słowa. I tu odpada większość samców, oni wciąż myślą, że podryw i powodzenie polega na ściemnianiu.

ty tez mnie nie znasz, a pozwalasz sobie pisać, że ze mnie miss podwórka... robię tylko to ty, przykre co?

przecież to był żart ze strony Kinkiego :O nie bierz tak dosłownie do siebie wszystkiego Piękna 🖐️

u kogos to przeczytałam na kafe przed chwilą: Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałem", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku".

no i ? Jak to sie ma to moich wcześniejszych wypowiedzi ? Miss podwórka, żart :P pusty i nie smieszny nawet. Możesz być miss ameryki a i tak nie przedstawisz tutaj dowodów na to kim jesteś wiec po co spina...

"nie przedstawisz tutaj dowodów" juz zapitalam z dowodami :D jesteś nastawiony agresywnie i egoistycznie. Nie mam ochoty na demonstrację jędrości ani młodości ani inteeligencji. Nie muszę nic nikomu udowadniać, bo mam to na papierze i z gory wiem, że wygram. Na ambicję możesz wchodzić średniakom. I to wcale nie o to chodzi. Brzydzę sie wyścigiem szczurów, mimo, ze go wygrywam.

Gość a ja mam takie
każdy kogo ktoś kocha jest dla niego piękny ,atrakcyjny ,pociągający , niekoniecznie musi być taki dla wszystkich z kafe