Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cykadyna

porada potrzebna od zaraz

Polecane posty

Gość cykadyna

Witam Was Od dłuuuugiego czasu czuje się bardzo samotna, jednak przysięgłam sobie, ze nie przemieni się to w desperację. Nie będę z kimś tylko po to by z kimś być, mimo że pewnie by mi trochę ulżyło, ale nie chce nikogo ranić bo sama zostałam zraniona. Mniejsza o szczegóły. Teraz do rzeczy. od dłuższego czasu (kilka miesięcy) przygląda mi się pewien mężczyzna. Miałam tego świadomość, ale nie chciałam mu wysyłać niejasnych sygnałów, bo wciąż nie mogłam się pozbierać po ostatniej traumie, a nie chciałam Go traktować jak swego rodzaju klina. Pewnego dnia zrobił takie spojrzenie spaniela, ze aż się wystraszyłam. Pomyślałam sobie - o nie tylko nie znów. Był to okres gdy zabijałam w sobie poprzednie uczucie i zaczęłam być gotowa na nowy związek. Niestety spóźniłam się, bo kolega znalazł już sobie nowy obiekt na jakimś portalu chyba. Mimo to nadal mi się przygląda i mimowolnie mierzy wzrokiem (nie nachalnie). Zamieniliśmy jak dotąd ledwie kilka zdań, mimo że on nie wygląda na nieśmiałego. Wydaje mi się, że sam niedawno przeżywał jakieś miłosne rozczarowanie i możne wyczuł, że ja też. Moje pytanie brzmi...czy jeżeli jest z tą nowa dziewczyna od ok. miesiąca (nie znam jej, ale wydaje mi się że to jeszcze nic poważnego- szukał kogoś na wesele), to mam prawo dać mu teraz jakiś wyraźny sygnał ze jestem zainteresowana? Czy bredze?

Gość cykadyna
To co napisałam nie jest aż takie długie. Może jakiś myślący człek mógłby wyrazić swoja opinię?

Gość chyba za pozno
skoro kogos poznal to sie nie wtracaj

Gość cykadyna
No tak, zawsze się spóźniam

Gość cykadyna
Nie wiem co ze mna jest. Brzydka nie jestem. Niektórzy mówią ze ładna bardzo, choć to zależy od dnia. Głupia chyba tez nie, a może... Wiec o co k...a chodzi.

Gość IMO13831
cykadyna "To co napisałam nie jest aż takie długie." I TU SIĘ MYLISZ MOJE DZIECKO!

Gość a mi sie cheeeeee
dla imo z długie, męczy sie chłopak czytajac. Zreszta dl niego było trzeba napisac osobna wersje w stulu "kali zqabić krowa" aby ogarnąl

Gość cykadyna
ale szybko sie czyta. Ponoć mam lekkie pióro;)

Gość a mi sie cheeeeee
"Nie wiem co ze mna jest. Brzydka nie jestem. Niektórzy mówią ze ładna bardzo, choć to zależy od dnia. Głupia chyba tez nie, a może... Wiec o co k...a chodzi. o to " No tak, zawsze się spóźniam" boś pierfdoła :)

Gość cykadyna
EEe tam wcale nie jestem pierdoła, tylko mam duży uraz i czekam na czyjaś inicjatywę. Dość sie namachałam i gówno z tego wyszło.

Gość kamaszki
zachowuj sie normalnie, jak bedziesz mijala go usmiechnij sie lekko. ta nowa dziewczyna to moze taki towar zastepczy za ciebie- nie wiadomo jednak... dlatego nie badz nachalna... istnieje tez mozliwosc, ze zmeczylas faceta swoim zachowaniem.... no nic... pozyjesz, zobaczysz... ale nie narzucaj sie teraz w zaden sposob... usmiech mony lisy i tyle :D

Gość cykadyna
ok..dobra rada, dzięki

Gość a mi sie cheeeeee
"ta nowa dziewczyna to moze taki towar zastepczy za ciebie" hahaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhaaaaaaaahah i haha

Gość cykadyna
co to miało być?

Gość a mi sie cheeeeee
ale głupie jestescie... nie moge :D

Gość cykadyna
Bo wiecie co ja jestem typem kobiety, która jesli sie kimś zainteresuje to sama zaprasza na kawe np. niestety swiat jest tak skonstruowany, ze trzeba czekac az Jaśniepan sie zaoferuje, a tak mozna czekac do u...nej smierci.

Autorko, teraz to juz chyba niewiele mozesz. Bylo nie zachowywac sie jak wielka dama na wlosciach, niedostepna ksiezniczka... Widac facet uznal, ze tego muru nie sforsuje i znalazl sobie inna panne.

Gość cykadyna
Ja przez takie zachowanie kiedys zostałam okreslona jako łatwa. Wniosek z tego taki .....czekam na Jaśniepana....i sie pewnie nie doczekam. Czas wstapić do klasztoru.

Gość ktos_kogo_nie_ma
zycie masz tylko jedno, skoro na Ciebie patrzy, to mu sie podobasz..... jesli jestes odrobine bardziej smiala niz on, jesli on Ci sie podoba, nie zwlekaj tylko zrob cos. dzialaj!!! jestem wlasnie na miejscu tego chlopaka, z ta roznica, ze dziewczyna na ktora sie gapie ma chlopaka, takze nawet nie probuje jej odbijac... jestem nia zauroczony, ale tylko sie gapie :))

Gość cykadyna
I tak zle, i tak niedobrze. Albo mówia ze dama albo ksiezniczka, albo łatwa lub zdesperowana. I bądz tu człowieku mądry.

przecież żadne skrajności nie są dobre... istniej jeszcze stan pośredni między byciem łatwą a niedostępną lodowatą księżniczką ;)

Gość a mi sie cheeeeee
"niedostępną lodowatą księżniczką" ja lubie ten stan :) moze dlatego ze nie chce faceta ;) innego niz tego którego mam.... dla innych jestem jak sopelek lodu i to kurewsko zakamuflowano wredny :)

Gość cykadyna
Co za bzdura o tym motto. Jestem Normalna koleżeńską osobą. nie traktuje ludzi jak nieistniejące przedmioty, chyba że oni to robia lub próbują mna manipulowac.

Gość cykadyna
A o tym ze ma kogos dowiedziałam sie później gdy juz mnie zainteresował na tyle, ze poszperałam w necie:)

Pewnie młoda jesteś i będziesz miała nieraz okazję wykazać się w podobnej sytuacji ;)

Gość a mi sie cheeeeee
to ty nie wiesz ze na poczatku zawsze są jebane gierki ze strony faceta i babki...to jest sprawdzanie siebie... teraz poszedł do innej a to nie wazne. Zastanów sie co ty w nim widziałas a nie to jak sie na ciebie gapił czy ślinił czy chuj wie co robilo. Sprawdz co ty czujesz do niego, czy ci sie wizualnie podoba, czy ma fajny charakter, jak cie traktował i czy wyobrazasz sobie byc z nim.... jak nie to naraz. Moze miec nawet 1000 dziewczyn ale jak nie spełnia tego co wyzej to miej go w dupie :)

Gość cykadyna
ktos_kogo_nie_ma a ty jesteś sam, ze sie tak na Nią gapisz?

Gość cykadyna
echhhh pierdole czytaj prosze z uwagą.

Gość a mi sie cheeeeee
"przeczytaj swój początkowy wpis - twoje zainteresowanie dopero się wzieło wtedy gdy zaczął się spotykać z inną o czymś to chyba świadczy, co??" nooo...ze wzdychał pierdział stekał do niej a pozniej sie wycofał i panna zgłupiała i sama nie wie o co chodzi i tyle i szuka szuka szuka i dochodzi do durnych wniosków. Był powód dla którego go nie chciałas...przeczytaj moje wyzsze wpisy i dojdziesz :) o co biega :)

Gość a mi sie cheeeeee
a takimi ""ta nowa dziewczyna to moze taki towar zastepczy za ciebie"" tekstami prosze mnie nie rozśmieszac :)