Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NEVER AGAIN wrrr

nigdy już nie zaufam żadnemu facetowi to było ostatni raz!!

Polecane posty

Gość NEVER AGAIN wrrr

jak w temacie: ani facetowi ani swoim uczuciom bo im też okazuje się, że zaufać nie mogę!! stanął na glowie aby mnie znależć uwieść przekonać, że mogę mu zaufać, że jest tym ginącym gatunkiem szlachetnego faceta o dobrym sercu i co?? okazałeś się taki sam jak wszyscy jak osiągnąłeś swój cel czyli moment, kiedy zaczęło mi zależeć na Tobie, straciłeś zapał..śpiewałeś mi do ucha o miłości, było nam jak w bajce, wszystkich przekonywałam, że różnice między nami nas nie rodzielą, że Ty jesteś inny..że Ty nie skrzywdzisz..że jesteś ze wsi i masz dobre serce, że nie ważne, że nic nie posiadasz, niewiele jeszcze sobą nie reprezentujesz, że liczy sie to, że masz dobre serce i zapach, który był jakby mój..o nigdy po Tobie nigdy już nikomu nie zaufam..bo zaufałam Ci jak nastolatka jak kiedyś lata temu mojej pierwszej miłości.. krzywdzicie nas ciekawa jestem czego was matki nauczyły? że można tak się bawic czyimis uczuciami?? ale oliwa nie żywa..

Gość a mi sie cheeeeee
bo to debile :) ja to wiem od bardzo dawnien dawna :) brzydka płec nie bez powodu :)

Gość NEVER AGAIN wrrr
napisałam to tutaj, zeby gdzies to wykrzyczeć..bo juz i tak z siebie idiotkę zrobiłam przed wszystkimi koleżankami zadając się z Tobą wbrew zdrowemu rozsadkowi i podniecając się tymi uczuciami, które mna zawładnęły..ale dodam sobie ten temat do ulubionych żeby jesli kiedykolwiek przyjdzie mi do głowy znowu chodz na chwilę się zapomnieć szybko sobie przypomnę Ciebie i to co bylo między nami..bo skoro to nie bylo uczucie to znaczy, ze ono nie istnieje..

Gość a mi sie cheeeeee
whatever... debile pamietaj :) brzydka płec fu i fe :P oblechy reszta to ściema :)

Gość a ja się pytaaam
a ja się pytam ile takich popaprańców jest jeszcze na tym świecie?

Gość a mi sie cheeeeee
"a ja się pytam ile takich popaprańców jest jeszcze na tym świecie?" oni wszyscy sa popaprani...zachowuja tylko chwilowe pozory normalności dopoki nie osiagna celu :) nie znasz ich? pozniej wyłazi słoma z butów i i chprawdziwa natura dupków i brzydkiej płci :)

Gość a mi sie cheeeeee
oni są brzydcy tylko my chcemy widziec w nich cos wiecej...czegos czego tak naprawde tam nie ma i pozniej jest płacz, zgrzyt zebami i rozczarowania :) oni sa brzydcy w srodku i na zewnatrz... nie bez powodu maja miano "brzydkiej płci " :)

Gość a ja się pytaaam
oni sa brzydcy w srodku i na zewnatrz hahahahaha :D

Gość a ja się pytaaam
A JAK MYŚLICIE? to są jakieś braki w wychowaniu czy to się u nich samo kształtuje? bo jednak wszyscy nie są dupkami ale jest ich spory %. więc ja się pytam dlaczego tak?

Gość troche za zimno dzis
heheh że jesteś ze wsi :D :D wsiochy to największe mendy :D :D ruchadełka małe i tępe dzidy ja nie ufam nikomu, nie mam uczuć, na nikim mi nie zalezy, ale mam seksik i jestem zadowolona

Gość NEVER AGAIN wrrr
"a ja sie pytam" wlasnie ta "historia" mnie dobila..bo dawalam sobie reke za niego uciac, ze on dukiem nie jest! poklocilam sie z przyjaciolka, ktora ich wszystkich ma za "genetycznie obiazony gatunek", zawsze wyrachowany, ja je, ze to nie ON nie moj Dawid, on jest inny! k..k.. krzyczec mi sie chce z zalu, bo mialam wciaz wiare, w to, ze sa inni..maly procent ale sa..jego do niego zaliczylam i tak sie cieszylam, ze bylam konsekwentna w szukaniu, i jak mam teraz zyc? nie chce byc z kims z rozsadku, bylam z mezem..ale wiem, ze to nie dla mnie..bede sama w takim razie w dupie jeza..

Gość elwe07
Autorko ja mam to samo...zaufałam...wierzyłam...a teraz mija 4 miesiące odkąd mnie porzucił...

Gość NEVER AGAIN wrrr
"zachowuja tylko chwilowe pozory normalności dopoki nie osiagna celu " fuck tak wlasnie teraz mysle..ale ta mysl mnie dobija..

Gość dr Kedler
o przepraszam, ja kulturalnie rżnę, tego wymaga mój zawód. panie są zadowolone. reklamacji zdecydowanie brak.

Gość NEVER AGAIN wrrr
okres mi sie spoznia fuck................................

Gość Krys111
Ja tez mialem to samo, zaufalem dziewczynie i sie skonczylo bardzo zle. Ludzie sa rozni, poprostu zle trafilas.

Gość mcvncnvhfhffhfhgf
Nie ma co ufać facetom. Im zależy przede wszystkim na seksie. Potrafią pięknie mówić dopóki nie osiągną celu. Kiedy już dopną swego wtedy zmieniają się o 180 stopni (nie wszyscy oczywiście ale sporo takich jest). Ja na szczęście nie zaufałam, nie wykorzystali mnie i potem nie porzucili i bardzo się z tego cieszę.

Gość mcvncnvhfhffhfhgf
Dobrze, autorko, że nie zaszłaś w ciążę bo byłoby dla Ciebie to jeszcze gorsze.

Gość w dupie
Faceci są popierdoleni,ciężko ich zrozumieć taka prawda,wszystko zrobia żeby zdobyć dziewczynę ale gdy ją juz zdobędą to zostawiaja ot tak,jakby ich rola sie juz skończyła,a najgorsi sa ci co to maja problemy ze swoim męskim przyrzadem,nie powiem zdarzaja sie wyjątki,ale szkoda czasu na ich szukanie i tak dla wszystkich nie wystarczy wiec w dupę jeża ja też będę sama a po co mi później zapominać i cierpieć najlepiej to się napić zajac praca i życie jakoś zleci,w dupie z tymi chłopami !

Gość Krys111
Nie kazdy gosc jest taki sam. Ja mam 20 lat, miale mialem 2 dziewczyny ktore biegaly nago po moim domu i z zadna nie uprawialem seksu. Czekam poprsotu na to jedyna, z 1sza bylem bardzo blisko, jednak przeczucie mowilo mi aby zaczekac. Sprawy potoczyly sie zle i ciesze sie, ze nic z nia nie robilem. To zalezy poprsotu na kogo sie trafi, nie kazdy facet jest taki sam.

a co myśleć o takich i jak z nimi postępować, co to po paru miesiącach nagle się odzywaja?? a pare miesięcy temu jak było spotkanie i jak się odezwałam to była cisza aż do teraz??? mam kilka takich przypadków

Gość ja to samo mogę powiedzieć o
swojej byłej, co ty autorko o tym facecie. i mozecie mnie zgnoic za te slowa, nie zalezy mi. wiem, co mowie.

Gość no widzisz...
"swojej byłej, co ty autorko o tym facecie. " chłopcze a czy ta była chce do ciebie wrócic czy ma cie w dupie? bo to jest róznica...jak ma cie w dupie to ma gdzies twoje zaufanie, jak chce wrocic to...masz problem.

Gość ja to samo mogę powiedzieć o
chłopcem to byłem jakieś 10-15 lat temu:) chodzilo mi o podejscie.