Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryjelaarachaniela

CZY KTOS Z WAS MAJĄC MAGISTRA ZDECYDOWALBY SIE NA SZKOLE POLICEALNĄ?

Polecane posty

hej, mam taki pomysl zeby udac sie do jakiejs szkoly policealnej i zaocznie zrobic sobie technika farmacji. mam skonczone juz studia - 2lata temu i pracuje w zawodzie.. jednak troche meczy mnie moja praca, warunki nie dokonca mi odpowiadaja.. mysle ze moglabym sie jeszcze jakos doksztalcac by zdobyc nowy zawod i miec kiedys mozliwosc rzucenia swojej meczacej pracy i zaczecia czegos od nowa.. tylko zastanawiam sie czy to moze nie wstyd.. moja rodzina mi mowi ze to troche wstyd byc magistrem i isc sie uczyc do technikum.. czy ktos z was kiedys tak zrobil, lub planuje zrobic?

Gość mam koleżanke która
tak zrobiła będąc na IV roku Nie żałuje.

Gość spoko loko
Ja:D Koncze studia, z apol roku egzamin z technika administracji a teraz chce zaczac jeszcze jedno, ale nie wiem, ktore sie oplaca.

ja sie zastanawiam czy nie bede za stara. kolo mnie beda siedziec same młodziki a ja stare babsko przed trzydziestką hmm.. poza tym kiedys uczylam dzieciaki na praktykach w szkole i moze sie spotkam z nimi w jednej grupie smiesznie bedzie :/ ehh nie wiem. ale dobrze wiedziec ze ludzie tez tak robią

Gość młoda jesteś a sama
sie ograniczasz. Tego sie wstydź

Gość ja nawet to rozważam
mimo że mam dobrą pracę, ale lubię się kształcić, lubię poznawać nowe dziedziny życia, a szkoła policealna wychodzi taniej zarówno jeśli chodzi o finanse jak i o czas który trzeba na to poświęcić.

Gość spoko loko
To nich ktos sie wypowie, jaka teraz szkole policealna warto skonczyc? Tylko nie farmacje, czy takich stricte scislych.

no wlasnie tez tak myslę.. kolejne studia wykonczyly by mnie finansowo .. a w dzisiejszych czasahc im wiecej fachów w ręce to chyba lepiej.. bo trzeba byc elastycznym ..

Gość takijeen25
a ja mam 25lat i wlasnie zaczynam studia 4letnie na akademii morskiejw szczecinie

dlaczego nie farmacje? ja wlasnie tylko o tym myslę bo znam dobrze angielski moglabym kiedys tlumaecznia tekstow farmaceutycznych robic lub otworzyc wlasny sklepik z ziolami czy czyms... bo np technik administracji czy rachunkowosoci to bez sensu troche skoro nawet magistrzy administracji i ekonomii pracy nie maja to gdzie taki technik ma ją niby dostac :/ nie wiem..

Gość mam to samowwwww
ja mam to samo.. w tym roku bronię magisterkę i już złożyłam papiery do szkoły policealnej właśnie na technika farmacji:)

serio? o to super, nie jestem sama z takimi pomyslami:)

Gość mam to samowwwww
gdzie składasz papiery?

Gość spoko loko
Ja nie mam powołania do biologii, chemii itd. Bardzo bym się meczyła na takim studium. Mnie się marzy technik hotelarstwa:)

jeszcze nie wiem gdzie, musze znalezc szkole gdzie zajecia beda tylko w weekendy zeby nie kolidowalo to z moja pracą.. a co do technika hotelsrtwa mysle ze to niezle jest bo kiedys jeszcze na studiach szukalam w wakacje pracy w hotelach to wszedzie szukali osob ktore mialy juz praktyke i wlasnie to wyksztlacenie kierunkowe czyli technik hotelsrtwa.. wola kogos takiego bo nie trzeba takiego przyuczac do pracy bo juz wie o co biega :)

ja dopiero teraz mam czas, wczesniej w weekendy tez pracwoalam, teraz odlozylam troche kasy i moglabym cos w te wreszcie wolne weekendy porobic..

Gość mam to samowwwww
byłam młodziutka zakochana, wybrałam kierunek blisko domu.. też dobry, ale nie musiałam się wyprowadzać z mojego miasta:) I być z mężczyzną którego kochałam.Bo On tak chciał. Niestety nie było warto, tak się poświęcać dla Niego, odszedł na 4 roku studiów do innej:( teraz skończę, i dalej na inny kierunek.

Gość mam to samowwwww
a i nie pasożytuje na rodzicach.. od 2 lat pracuję.

Gość ja za chwile studentkla
ja będę studiowac od tego roku finanse i rachunkowosc badz logistyke dziennie, a zaocznie chciałabym sobie zrobic własnie technika farmacji badz technika usług kosmetycznych:)