Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodkakama18

Problem z mężem

Polecane posty

Hej kochani mam problem i prosze o rady.Jestem w małżeństwie 3 lata. Na poczatku było cudownie, mamy wspaniała coreczke. Jednak od miesiaca źle sie dzieje ;( moj maż jest obojetny, nie odzywa sie czasami wogole. jak mu siadzie cos to nie wiadomo jak sie odezwac. Dzisiaj mielismy razem isc do pracy rano pytam czy idzie a on na to "tak ale nie z toba " ;( jest straszny ;( nie wiem czym to jest spowodowane. codziennie wychodzi z kolegami ( wszyscy sa żonaci) i soja przed domem albo w ogrodzie i gadaja. a ze mna i córka na spacer nie wyjdzie nie wiem juz co mam zrobic. Dzisiaj spał na materacu na podłodze. bo mowi ze go plecy bola... ;( prosze o rady

Gość nie jest fajnie
ma inną :( sprawdź w ukryciu jego telefon

Gość ruda kita lisa
ja jestem z moim 7 lat ale nie jesteśmy po ślubie, zaczęło się jak Ciebie. Przestał mieć dla mnie czas, był obojętny, wolał kolegów ode mnie spróbowałam rozmów niestety nic nie dało i postanowiłam zachować się jak on stałam się obojętna i zimna i co się okazało? Przejrzał na oczy i sam mi powiedział, ze zaczął się bać, że mnie straci, zrozumiał jak mnie traktował i od tamtej pory zmienił sie nie do poznania, jest czuły, kochany a co ważne można na nim polegać i zawsze jest obok gdy go potrzebuję! Powodzenia Zacznij od szczerej rozmowy.