Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zalogowana

Bohaterska straż miejska każdego dnia naraża życie dbając o porządek

Polecane posty

Gość Wylewerworowany Kalofyfer
buahaha

Widziałam to już w wiadomościach kiedyś. Straż miejska to żal, ale policja często też :O

Nie, nie, straż miejska to nie żal. Gdyby nie straż miejska, strach byłoby chodzić po ulicach. Podam przykład: - straż miejska spisująca babcie sprzedające pietruszki - straż miejska nakładająca mandat 500 zł na człowieka, którego pies chodzi bez kagańca (pies 18 letni, ślepy, głuchy, bezzębny, ledwo człapiący) - straż miejska zakładająca blokady na koła - straż miejsa odholwująca samochody No, bazienka, chyba nie powiesz, że ich działalność jest bardzo szlachetna?

Szlachetna? Pff ... U mnie w mieście straż miejska ma swoje miejsce, w którym codziennie zakłada blokady na auta ... ech ... (auta stoją w miejscu, gdzie nikomu nic nie utrudniają i małpo osób wie o zakazie) Policja to też jest dobraa... /kiedyć wjechali do lasu gdzie byłam ze znajomymi i dali koledze 100 zł mandatu za picie piwa (w lesie).... :O Ale tu na filmie to horror po prostu, też nieraz sprzedawałam truskawki itp. z działki babci i pomyśleć, że na mnie też mogliby tak napaść w imię prawa .... co za bvezsnes.

Tym bardziej, że oni zrobili to bezprawnie. Pozwolę sobie zacytować z yt: "Złamany został Art. 30, 31 Konstytucji RP. W przypadku sprzedaży truskawek w miejscu publicznym nie nastąpiło ograniczenie wynikające z Art. 31 pkt 3. ponieważ sprzedaż taka nie powoduje naruszenia porządku publicznego" Straż miejska i ich ZOMOwe metody działania to jedno, ale ludzie, którzy podpierdalali mu te łobianki tu druga sprawa. Nie wiem którzy gorsi

Facet chciał zabrać towar i stamtąd iść, to mu ręce wykręcali. Ale jak te gówna zaczęły mu kraść te truskawki, to dupy nie ruszyli, a widać, ile ich tam było. Kurwa, siedzi Gronkowiec z tymi skośnymi oczami i śmieje się nam w twarz

Na żadnym filmie sensacyjny się tak nie wkurwiłam i nie zestresowałam jak przez te kilka minut trwania tegu filmu. JA PIERDOLĘ KURWA CO ZA KRAJ? Gestapo...

Juliusz, kto z Warszawy to nie wiadomo, ale dobra, nie o to tu chodzi. KIlka osób stanęło w jego obronie, kilka skorzystało z okazji i mu pdopierdoliło towar. Komuno witaj

Przypominam że za wulgarne komentarze odnoszące się do organów państwa, takie jak te pod filmem, można zostać pociągniętym do odpowiedzialności karnej. W grę wchodzi mandat lub kara więzienia w zawieszeniu. Temu człowiekowi z truskawami nie dzieje się krzywda - po prostu chciano usunąć jego nielegalne stanowisko handlu, a on się po publikę darł...bo była kamera. Nie został pobity, ani okradziony.

Gość dla mnie sprawa jest prosta
pewnie nie chciał po dobroci się wynieść i dać spisać i wyszła afera. ale z człowiekiem w histerii, a moim zdaniem widać, że mało na zawał chłop nie zejdzie, też trzeba umieć postępowac. na tylu strażników żaden nie potrafił załagodzić sytuacji?

Mnie tylko najbardziej irytują takie komentarze. A straż miejska, czy policja to tylko ludzie. Sa rózni, jedni solidnie wykonuja swoja robote inni są chamscy i próbuja pokazac swoją wyzszość.

Gość dla mnie sprawa jest prosta
takie komentarze jak mój? ale czy taka osoba jak strażnik miejski nie powinna być przeszkolona jak postępować z wariatami?