Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

dziwne plamienie

Polecane posty

hej, jakieś 2 tyg spoznia mi sie okres ;/ mam typowe objawy zblizajacego sie okresu ( bol piersi, brzucha) . gdzies kolo tyg po terminie spodziewanej miesiaczki zrobilam test- negatywny. dzisiaj zauwazylam moj sluz ma brazowe zabarwienie. nie ma go duzo ale troche zaczynam sie bac ;/ co o tym sadzicie? stawiacie ze to ciaza czy nadchodzacy okres?

każdy organizm inaczej reaguje na ciąże, na różne bodźce powtórz test -rano a najlepiej śmigaj do gina :)

ale jak sadzisz czy te objawy bardziej swiadcza o ciąży czy nadchodzacym okresie? normalne jest plamienie przed okresem?

brązowy śluz zwykle zapowiada okres a co do spóźniającego się okresu -może masz jakieś zaburzenia hormonalne i Ci się rozregulował, albo jakiś 'grzyb', albo ciąża

wiesz wszystko zależy od organizmu... jak przed okresem mam biały śluz, niektóre kobiety mają brązowy i dla nich to normalne, ale jeśli nigdy wczesniej nie miałaś takiego śluzu to lepiej będzie jak przedyskutujesz to z ginekologiem

Gość izeeeeczka
wiesz ja wypowiadałam się już wcześniej w innym topiku też miałam brązowe plamienie, test wyszedł pozytywnie, byłam u lekarza dostałam luteine podjęzykowo i miałam dużo wypoczywać i przeszło plamienie, teraz mnie męczy inny problem bo nie mam wogóle śluzu ale może jeszcze będzie, a co do Ciebie to lepiej powtórz test może jeszcze Ci nie wykazał, trudno powiedzieć. Pozdrowionka

mialam stresujacy miesiac i tez ciezko pracowalam, mysle ze moze od tego ten okres sie spoznia... mam taka nadzieje ;/ dodam ze dzsiaj wyjatkowo mocno boli mnie podbrzusze i pojawil sie ten brazowawy sluz.

Gość izeeeeczka
stres również wpływa na przesunięcie się okresu być może to było tym spowodowane. Ale lepiej powtórz test teraz juz napewno powinien pokazać prawidłowy wynik.

wczesniej mialam inaczej przed okresem( bialy sluz, 15 min przed okresem bol brzucha i okes byl ;/ ) teraz jakos dziwnie, brzuch boli mnie juz ktorys dzien, z tym ze dzisiaj najbardziej... i ten brazowawy sluz ;/

ma któraś z was tak że np dzien przed okresem ma takie palmienia jak opisywałam wyżej?