Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonaaaaaaa

nudaaaaaaaaaaaa

Polecane posty

Gość znudzonaaaaaaa

nudzi mi sie okropnie :(

Gość znudzonaaaaaaa
meska rzecz no inteligencji teraz nie pokazales...

Gość znudzonaaaaaaa
znasz sie tylko na dogryzaniu innym ??

Nie bierz wszystkiego do siebie. Więcej luzu. Jakby w mechanizmie zębatym luzu nie było to by się nie kręciło. Tak więc nie bądź taka nos na kwintę, zrób coś pozytywnego np truskawki ze śmietaną i zajadaj.

Gość znudzonaaaaaaa
jestem zla bo mialam wczoraj wyjsc ze szpitala ale sie odmienilo lekarzowi i mnie jeszcze zostawil na weekend :( nikt mnie nie odwiedzi bo sa na weselu u kuzynki... do innych przychodzi rodzina a ja juz umieram z nudow tutaj :(

Gość znudzonaaaaaaa
zakradłam się właśnie do pokoju pielęgniarek i zawinęłam z niej kilka kolorowych fiolek z ciekawymi pastylkami w środku. Pociućkam sobie każdą po kolei, przynajmniej zajmę się czymś na dłużej :) Tymczasem! :)

Gość znudzonaaaaaaa
jest tylko jeden lekarz na dyzurze na calym oddziale... plus 2 pielegniarki...o 19 bedzie obchod to moze przemowi ludzkim glosem do pacjetow :O no nic tu tez z nikim nie pogadam :(

Gość znudzonaaaaaaa
próbowałam ale w ramach praktyki sado - maso dostałam ampułkę morfiny dożylnie :classic_cool:

darowalibyscie sobie, dzieczyna lezy w szpitalu, nudzi jej sie, chciala pogadac a wy tylko wysmiewac umiecie.

Gość pielengniarka
Miałyśmy różowe dildo, pacjentka jednak schowała się w oddziałowej latrynie :classic_cool:

"darowalibyscie sobie, dzieczyna lezy w szpitalu, nudzi jej sie, chciala pogadac a wy tylko wysmiewac umiecie." od biadolenia są stare babki na oddziale. My jestesmy od rozrywek ekstremalnych.

rozwodka nie wiesz czemu sie znalazla w szpitalu i co ja w zyciu spotkalo wiec moze sobie pobiadolic. skoro taka rozrywkowa jestes trzeba bylo z nia po ludzku pogadac a nie splawiac glupimi tekstami nara 🖐️