Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anastaaa

Czy jest przypuszczalne zebym byla w ciazy ???

Polecane posty

Uprawialiśmy sex analny z moim chlopakiem, nie doszlo do wytrysku ani nic, Potem on mnie po pochwie dotykal swoim penisem ale nie wsadzal. Boje sie tez czy nie bede na jakas chorobe chora, bo on przede mna mial juz partnerke a wiem tylko z tego ze ona dawala dupy kazdemu. Od razu mowie ze jestem dziewicą i jeszcze niepelnoletnia. Nie wiem czy robic test ciazowy, bo mogly sie dostac male ilosci plemnikow ;// Boje sie ze wpadlam ;/

Gość teraz mamy czerwiec
po seksie analnym nie jesteś już dziewicą. :O

Gość gygungg
zamiast pisac na forum lepiej z nim powaznie porozmawiaj bo moze on nawet nie ma swiadomosci ze cos moze przenosic, jesli chodzi o druga sprawe to raczej nie ma powodu do obaw owszem plemniki poruszaja sie jak pstragi w gore rzeki ale nie daly by rady sie przedrzec do srodka z zewnatrz musial by ktos im pomoc

Gość prof. dr. hab. ginekolog
Jestes w ciązy

Gość H@H@H@H@
DZIEWICA KOCHALA SIE W ODBYT Z CHLOPAKIEM KTOREGO PANNY PUSZCZALY SIE Z KIM POOPADNIE I TERAZ WYKLADASZ TO NA FORUM WSTYDZ SIE ;D

Gość no i co...
Możesz teraz mieć przeróżne choroby przenoszone drogą płciową, a jeśli Cię chłopak dotykał penisem po stosunku, to jeśli była tam sperma, możesz być w ciąży = test+ badania na WZW typu B i C, HIV i inne takie.

Gość ou
tak w ogole - badania na hiv można zrobic dopiero 3 miesiące po stosunku z ewentualnie niebezpiecznym partnerem, tyle musi minąć żeby badanie wykryło wirusa