Anastaaa 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Uprawialiśmy sex analny z moim chlopakiem, nie doszlo do wytrysku ani nic, Potem on mnie po pochwie dotykal swoim penisem ale nie wsadzal. Boje sie tez czy nie bede na jakas chorobe chora, bo on przede mna mial juz partnerke a wiem tylko z tego ze ona dawala dupy kazdemu. Od razu mowie ze jestem dziewicą i jeszcze niepelnoletnia. Nie wiem czy robic test ciazowy, bo mogly sie dostac male ilosci plemnikow ;// Boje sie ze wpadlam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz mamy czerwiec Napisano Czerwiec 25, 2011 po seksie analnym nie jesteś już dziewicą. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastaaa 0 Napisano Czerwiec 25, 2011 Prosze niech ktos odpisze mi na to bo sie boje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gygungg Napisano Czerwiec 25, 2011 zamiast pisac na forum lepiej z nim powaznie porozmawiaj bo moze on nawet nie ma swiadomosci ze cos moze przenosic, jesli chodzi o druga sprawe to raczej nie ma powodu do obaw owszem plemniki poruszaja sie jak pstragi w gore rzeki ale nie daly by rady sie przedrzec do srodka z zewnatrz musial by ktos im pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prof. dr. hab. ginekolog Napisano Czerwiec 25, 2011 Jestes w ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość H@H@H@H@ Napisano Czerwiec 25, 2011 DZIEWICA KOCHALA SIE W ODBYT Z CHLOPAKIEM KTOREGO PANNY PUSZCZALY SIE Z KIM POOPADNIE I TERAZ WYKLADASZ TO NA FORUM WSTYDZ SIE ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co... Napisano Czerwiec 25, 2011 Możesz teraz mieć przeróżne choroby przenoszone drogą płciową, a jeśli Cię chłopak dotykał penisem po stosunku, to jeśli była tam sperma, możesz być w ciąży = test+ badania na WZW typu B i C, HIV i inne takie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ou Napisano Czerwiec 25, 2011 tak w ogole - badania na hiv można zrobic dopiero 3 miesiące po stosunku z ewentualnie niebezpiecznym partnerem, tyle musi minąć żeby badanie wykryło wirusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach