Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczona całkiem

Ile % mężczyzna ma członka powyżej...

Polecane posty

Gość doświadczona całkiem

16cm? 2-3%? Tak szacuje :P

Gość biedactow ty
zmien otoczenie to i procenty podskoczą

Gość oajskanjfdfjs
polscy faceci to cieniasy pod każdym względem. są beznadziejni od poczatku do końca, a kokosów im się zachciewa :D żenua :D 🖐️

Gość prowokant
mam troche poniżej ale przy 13cm obwodu wystarczająco skuteczny. Oprócz sprzętu ważna tez technika i temperament. Jak do tej pory reklamacji nie było.

Gość do prowokanta
spróbuj kiedys z koietą...

Gość ateras
reklamacji??????? z litości nikt ci nie powie ze twoje 13 cm jest do niczego

Gość anty-polski-facet
Dokładnie! Wymagają nie wiadomo czego, a sami mają w spodniach niewiele do zaoferowania kobiecie.

Gość prowokant
dlatego, że moja graba nie umie mówić

Gość Panna LL
No tak, ten co ma małego zawsze powie, że liczy się przede wszystkim technika :-O

Gość Koniczynka8listna
Dokładnie, wymagają Bóg wie jakich dziewczyn z okładki Playboya a sami nie mają absolutnie nic do zaoferowania..a potem wielkie zdziwienie, że kobieta go nie chce! Przecież z niego taki macho! :D

Gość Panna LL
nawet przy 18cm liczy sie technika, nie tak łatwo takiego zaganiacza wcisnąć w ciasna cipkę, wierz mi...

Gość prowokant
czytanie ze zrozumieniem - długości z 15cm ale 13 obwodu - to w zupełności wystarcza - a w niektórych pozycjach i tak trzeba się hamować bo dobijanie do dna podobno przyjemne nie jest.

Gość miało być
do Panna LL

Gość podobno to nawet
Elvis zyje 🖐️

Gość prowokant
Mój chłopak skarży się, że jak za głęboko mu wsadzam to go boli, więc wierzcie mi - tylko technika się liczy.

Gość prowokand
raz mi murzyn dobił do końca i czułem ból!

Gość Majka,,
Nie ma nic gorszego niż mały penis. :o

Gość ,zgdzam się,
dokładnie tak jest . faceci chcą nie wiadomo jakiej laski - miłej, seksownej, och i ach... Typowa mentalność polskiego palanta! a sami nie dosyć że w spodniach nic nie mają, to jeszcze intelektualnie do zaoferowania wielkie ZERO.

a później pojawiają sie na forum tematy, typu "jestem singlem/singielką i mi źle" troche luzu i dystansu do siebie samego

Gość 35L matka żona i kochanka
strasznie generalizujecie duży dobrze - mały źle. a w praktyce wam powiem że mąż ma ponad 20cm ale za grosz fantazji - jest z tych gloryfikującego własnego fiuta - myśli że jak ma długiego i grubego to musi mi być zajebiście - a ja czasami jęczę z bólu - bo jak sie zapomni to mnie cholernie boli poprostu - o analu moze tylko pomarzyć. Mam orgazm może raz na 5 bzykanek :/ Za to kochanek ma sporo mniejszego długości dłoni czyli pewnie 14-15cm ale w łóżku jest zajebisty - jakby zdawał sobie sprawę że mniejszego fiutka musi kompensowac pomysłami - i tam jeszcze nie było bzykanka bez orgazmu, najczęściej kilka tego samego sexiku - i w dodatku z nim nie bała sie sprubowac anala który okazuje się być bardzo fajnym urozmaiceniem. Także mam porównanie i rozmiar nie jest wyrocznią - choć potencjalnie daje możliwości. Każda musi poszukac coś dla siebie

nie wiem ilu ma malego a ilu duzego....grunt ze moj ma sporo pod wzgledem dlugosci jak i grubosci..i sexjest zaje.bisty...sadze ze jednak nie jest to tylko zasluga sprzetu ale tez nieprzyzwoicie sexownego mozgu

Gość ujhlk,ijloiu
"o analu moze tylko pomarzyć" I bardzo fajnie. Uczucie jakby się kupę robiło nie jest przyjemne. :/ Takiemu dużemu to w cipce jest ciasno i nie musi wymyślać żadnych analów. Nie cierpię tego, ale czasem się przymuszam.

ujhlk,ijloiu wyprodukowalas jakas nowa teorie:/ pierwszy raz slysze ze faceci z duzami fiutami nie marza o analu!

Fev - miło mi się poznać, ja nie przepadam, kazda moja dziewczyna nazekała, że ja to boli, jakos po tym wszystkim ochota na anala mi przeszła, może to przez brak jakiegos lubrykatora, niebawem wypróbuje ;)

aburabi to znaczy ze one sa malo podniecone, i rzadko kiedy anal wychodzi kiedy zmienia co chwile partnerki, do takich zabaw najlepiej miec stala, niemniej kiedy on mi wchodzi zawsze dostaje wpierw gesiej skorki a suty natychmiast twardnieja...mam male oczko wiec zbyt wielu pozycji tez nie ma dla nas i druga rzecz...czrpanie przyjemnosci z analu jest sztuka dla kobiety...tego trzeba sie nauczyc..jak orgazmu

Gość ahahahahaha
ja mam 14 :D