Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka Sara

POWROZE 5 pierwszym osobom część druga!

Polecane posty

Gość Wrozka Sara

Zapraszam...

Gość drabina-bez-szczebli
ja poprosze

Gość dfh fchdrkjnfk
kamila 1.11.1991 emiliano 13.02.1986 co nas czeka ?

Gość I JA CHCE,,,,,,
monika 05.11.1984 rafal 31.10.1974 co on do mnie czuje?

Gość Natalia19891111111111111
Jak bedzie wygladal moj zwiazek w przyszlosci i czy takowa posiada? Czy to wypali? Natalia 08.11.1989

Gość prosze prosze o wrozbe
Ania czy tomasz mnie kocha? jha 27.03.84 on 18.03.83

Gość drabina-bez-szczebli
czy zakocham sie w tym roku Marta 28.12.1989

Gość ddddddddddddd34
anna 12.9.88 kiedy spotkam milosc?

Gość Wrozka Sara
kamila 1.11.1991 emiliano 13.02.1986 karty wyraźnie pokazują, że w niedalekiej przyszłości (oceniam na około 2 miesiące) czeka was kryzys. Trudno mi znaleźć w kartach więcej informacji o emiliano. Jego karty nie mówią niczego, czyżby był wymyślony? A może jego uczucie nie jest szczere? 24.07/84, ewa matka będzie trzymała się z dystansem, niech da się pani poznać od swojej prawdziwej strony, proszę nie udawać. Karta przyszłej teściowej zabrania kłamstwa. Na początku będzie trudno, ale później przyjdzie bardzo dobry okres. Karta przyszłej teściowej jest dla pani kartą matki, pokocha ona panią jak własne dziecko. Ale trzeba czasu.

Gość kasztyk33
edyta 21.08.93 czy moj obecny zwiazek przetrwa długo?

Gość co nas czeka
co nas czeka w lipcu piotr 23czer 84 i aneta 7 marz 85

Gość jesetem ciekawa
agnieszka 14,08.77 Uczuia. sama

Gość ewelinkaaaaaaaaaaaaaaaaa
28091982 1605 1986 co do mnie czuje

Gość ja poprosze......
dziękuję za wróżbę :)

Gość anaria
Wróżka zapowiedziała mi datę mojej śmierci. 12 lipca 2053. Oczywiście podeszłam do tego z dystansem , ale dziś przez przypadek weszłam na stronę http://poznajdate.com i podała tą samą datę... Niby to śmieszne, większość uzna, że marnowanie czasu ale jednak coś w tym jest. Mnie nie źle przestraszyło... Teraz zastanawiam się czy to przypadek, czy jednak prawda. Ciekawa jestem czy innym też wyszły by te same daty?

Gość Wrozka Sara
monika 05.11.1984 rafal 31.10.1974 co czuje Rafał? Czuje coś silnego nie potrafi tego okazać w odpowiedni sposób, widzę tutaj jego konflikt rodzinny, który miał wpływ na jego osobowość zamkniętą w sobie... Waha się, trudno mu zrozumieć własne uczucia. Proszę być cierpliwą. Karta Rafała pokazuje potrzebe rozmowy. Natalia 08.11.1989 Pani związek będzie harmonijny i szczęśliwy dla obojga partnerów, widzę dwójkę dzieci. Po kilku latach związku widzę kryzys, inna kobieta, proszę czuwać a wszystko zakończy się pomyślnie. Ania Tomasz 27.03.84 on 18.03.83 Karta Tomasza pokazuje niezdecydowanie. Chce on się ustatkować i mieć kogoś obok, to na pewno. Pani karty pokazują obawę i niepewność. On to wyczuwa. Widzę inną kobiete, ale to przeszłość, nie wróci do tego.

Gość klazz
też chcę!! czy bede z chłopakiem ktorego aktualnie mnam na oku ? Aneta 10.08.1989

Gość co nas czeka
jak Cię ładnie poproszę to mi też powróżysz? (Dane powyżej), zawsze się spóźnię na wróżbę :(

Gość Wrozka Sara
Marta 28.12.1989 Widzę 3 okazje do zakochania. Pani karty pokazują gotowość na związek. Dwóch mężczyzn w niedalekiej przyszłości (ok. 2 miesiące) i jeden w dalszej- do końca roku. Tylko od pani zależy, czy wyczuje pani, który jest wart pani uczucia.

Gość dfh fchdrkjnfk
nie emiliano nie jest wymyslony tylko to nie jest polak...jestes pewna ze jego uczucia nie sa szczere?

Gość kkk123
22.20.1991 Proszę powiedz co mnie czeka w miłości itp

dokladnie o to mi chodzilo.Jestesmy razem ale w jego przeszlosci byl ktos kto teraz miesza tzn chce z nim byc i on chyba zaczal wracac myslami do niej i przez to mysle nad odejsciem od niego.Strasznie mnie to juz meczy. Nie chce zeby byl ze mna tylko przez to ze jestesmy dlugo razem i zeby myslal o innej.

Gość 12.01.1976
12.01.1976 jak z moimi finansami i męzem?

Gość Wrozka Sara
specjalnie dla Ciebie piotr 23czer 84 i aneta 7 marz 85 Lipiec będzie wspianiałym czasem dla was,, widzę małe konflikty, około dwóch, ale wszystko zakończy sie pomyślnie. Widzę innego mężczyznę starającego się o panią. Proszę uważać, to wróży poważny konflikt! Jeśli oczywiście pani będzie chciała zdradzić.

Gość a moze ja sie zalapie
patrycja 6 kwietnia 1981 czy bede miala dziecko i czy moje plany maja szanse zie zrealizowac???

myslisz Wrozko ze bedziemy razem czy jednak to wszystko nas rozdzieli?

Gość edsrtyfgh
jeśli jeszcze mozna to i ja poproszę, choc piąta nie jestem... ilona 15 styczeń 1983, ernest 13 lipiec 1981 co widać w takim połaczeniu