Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dddddddddddddd989

Mój ex ma nowa panne a chce spotykać się ze mna i...

Polecane posty

Gość dddddddddddddd989

od rozstania mineło juz okolo 6-7 miesiecy, rozstalismy sie bo ani ja ani on nie byliśmy ok.. ale dużo by pisać w każdym razie odkąd sie rozstaliśmy ciagle mamy kontakt mimo ze ja czesto mam nowych ale to trwa krotko i od ma inna juz od samego rostania.. tyle że on zamiast jechac do niej woli spędzać ze mną czas.. ciągle do mnie wydzwania i pisze smsy.. ciągle chce się spotykać zabiera mnie do swojej rodziny do dziadka na wieć często i do babci.. dodam że byliśmy razem 6 lat i znam jego cała rodzine.. były takie miesiące ze wcale sie do siebie nie odzywalismy bo ja nie odp na smsy.. i nie odbierałam .. on z tą swoją panna spotyka się z raz na 2 tyg .. o mieszkaja od siebie z 2h drogi.. ona do niego wydzwania zeby przyjechal a on ze mu sie nie chce itp.. a wtedy jedzie ze mną gdzieś i wyłancza tel zeby tamta nie dzwonila.. dziś spytałam go skoro tak jest skoro tak mi na nia gada zle skoro woli spedzać ze mna czas to czemu do siebie nie wrocimy ? a on ze jak bylismy razem to sie nie ukladalo ciągle było żle itp a tak jest lepiej i ze jak juz z tamta zakonczy raz na zawsze to bedziemy razem bo on kocha mnie ze mna spedził tyle lat i przy nikim nie czuje sie tak dobrze jak ze mna.. ciagle mi gada że mnie kocha tu nie chodzi o sex.. bo sex jest owszem ale moze z raz na 2 tyg.. a tak to raczej spotykamy sie zeby spędzic razem czas.. nie wiem co mam o tym sądzić powiedział że boi sie ze jak do siebie wrócimy to znowu bedzie lipa.. ale ze i tak sie kiedys ożenimy bo nie wyobraża sobie życia beze mnie.. co robić co o tym sądzić? :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować