Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JBY

Włosy rozjaśniane - Na jaki kolor by zmienić?

Polecane posty

Gość JBY

Witam:) aktualnie posiadam włosy blond, rozjaśnione. Chociaż szczerze mówiąc kolor ten już mi się znudził.. Zawsze podobały mi się czerwienie, ale słyszałam że kolor się spłukuję, blaknie (szczególnie przy moim codziennym myciu) a moje włosy nie nadają się do co dwutygodniowego farbowania dla odświeżenia koloru.. Na jaki kolor możnaby ewentualnie zmienić? Mam dość jasną cerę, zielone oczy.

Gość Ja tez mam rozjasniane
I mnie interesuja ciemniejsze ale nie wiem czy cos wyjdzie z tego. Wydaje mu suem ze jesli na rozjasniane polozysz czerwona farbe to wyjda Ci rude, lub cos w tym rodzaju.

Gość co za bzdety
zawsze możesz odświeżać kolor szamponetką zacznij może od brazu bo czerwony wyjdzie na twoich rozjanionych włosach jak u Wiśniewskiego pamiętaj żeby wybierać kolor o ton jaśniejszy od tego jaki chcesz uzyskać bo zawsze wychodzą ciemniejsze niż na opakowaniu

Gość jak już coś to
ja najpierw na rozjaśnione włosy nałożyłam jasny blond, ale efektu nie było żadnego. później położyłam ciemny blond i wyszły mi jak brąz. po 2 mies. kolor się utrzymuje choć troszkę jaśniejsze są końcówki, ale prawie tego nie widać :)

Gość JBY
Wiem właśnie, nie jednokrotnie byłam 'kurczakiem' dlatego boję się trochę odcieniu rudego :/ Koleżanka z ciemnego blondu zafarbowała na czekoladowy brąz i wyszły jej masakrycznie ciemne.. rozjaśniacz z Syossa pomógł jej minimalnie.. Więc nie wiem,czy ryzykować :/ Byłam już czarna, teraz czas na inny kolor.. wyjątkowy.