Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Humvee

Zmęczony , śpiący , nic mi się nie chce

Polecane posty

Gość Humvee

Witam , mam 24 lata , przez dwa lata pracwałem na jedną zmiane od 14-22 i było wszystk ok aż rozpierała mnie energia i potrafiłem siedzieć w pracy nawet do 1 - 2 w nocy aż się śmiali że jestem pracoholik . NIestety tamta firma zbankrutowała i musiałem znaleźć nową i od dwóch lat pracuje na 3 zmiany 6-14 , 14-22 , 22-6 . Wszystko było ok przez jakieś 1,5 roku . A od jakiegoś czasu , chodzę cały czas zmęczony i senny . Potrafię przespać cały dzień i całą noc a i tak mi się chce spać . W weekend prześpie z 11 godzin i jak wstane to jestem wypoczęty a po 3h znowu mnie dopada senność i zasypiam . Tak się nie da żyć Praca-sen-Praca-sen . Powinienem z tym iść do lekarza ? . Dodam że nawet jak pośpie w nocy 6-7 godzin to i tak o 15 już mnie bierze na spanie :( . Wcześniej lubiłem nocki , fajnie mi się pracowało a teraz nie potrafie wytrzymać , jak zaczynam te zmiany to mnie coś bierze :/ . Może to wina pracy , może organizm nie lubi nocek ? Dodam że praca fizyczna . Dzięki za odpowiedzi i Pozdrawiam

Gość a możeeeeeeee
zastosuj rumjanke, czyli rum do buzi a janke do łóżka i nie będziesz miał casu na gupie spanie? Chłopie, brak Ci baby i zdrowego seksu. A jak już takiś fajtłapa, to se zwal od czasu do czasu konia i będzie po problemie!!!!!

Gość blublumakana
To jest starość, znam to, bo niedługo 23 mi wybiją. Herbatki to dobry pomysł! :D Szczególnie dla ludzi jak my, starych, wypalonych, sennych.

Gość *liija*
bierz wit.e+magnez +zelazo(najlepiej pij pokrzywe dodatkowo oczyscisz sie z toksyn)no i powinno byc lepiej.zmierz cisninie.zacznij biegac chociaz 2xtyg, dostaniesz takiego kopa energetycznego ze w miejscu nie usiedzisz.

Gość *liija*
a moze i blublu tez maja sporo racji:)