Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulsss

jaka spacerówka?

Polecane posty

jak w temacie jaką polecacie? żeby b yła lekka i wygodna dla dziecka,,, no i wytrzymała. Zastanawiam sie nad Graco Mosaic Completo lub Per Perego Si. Ma ktoś?

dla półroczniaka ;) Z tym, że córka siedzi juz stabilnie i chciałabym wózek, który posłużyłby dłużej. Kupiłam 3 w 1 na start ale w wersji spacerowej to jakaś porażka. Dlatego chciałabym coś poręczniejszego...

ja mam Quinny Zapp,wozek znakomity,teraz w wersji 2011 model xtra jest z rozkladanym na plasko oparciem :) a z tych dwoch, o ktorych pisalas to zdecydowanie Per Perego Si.

ogladałam właśnie na allegro tego Quinny Zapp - ma fajny design, jest dość lekki ale czy dobrze jeździ Ci się wózkiem z takim jednym kółkiem z przodu? Bo cene ma całkiem przyzwoitą... A jakie inne jeszcze polecacie?

ja mam quinny zapp (ale starszy model jeszcze bez rozkładanego oparcia) i jane slalom. Pierwszy jest malutki, zgrabny, ale mało porządny niestety, już odpadł pedał hamulca, starł się napis. Jane za to sobie chwalę, ale to duży wózek. Jak masz miejsce i nie zależy Ci na malutkim modelu polecam Jane. Trójkołówki są super zwrotne, wolę znacznie bardziej niż czterokołowe wersje. Graco Mosaić miałam dla starszego syna. Tapicerka nam wyblakła zwłaszcza na budce i koła straszliwie się tłukły. Ale dwa lata intensywnego użytkowania wytrzymał.

Gość mamaOlgi
Slchaj mam Quinny i napisze ci tak ze wspaniale to sie nim jezdzi po asfalcie!Kólka strasznie hałasuja po chodnikach,po za tym moj sie nie rozkłada starszy model.A i wcale jednak taki lekki nie jest .A po zatym wsiasc do autobusu z takim kolosem tez nie jest łatwo bo jest szeroki.

no właśnie też co do tego Graco nie jestem przekonana. Jest ciężki i słyszałam wiele niepochlebnych opinii na jego temat. Mam jednak możliwość kupienia go znacznie taniej, bo za połowę ceny nowy... ale chyba nie warto...

ja bym mosaica raz jeszcze nie kupiła, chociaż może te nowsze modele są lepsze:) Gdybym miała kupować lekką spacerówkę zdecydowałabym się albo na bebe confort viva albo i'coo rockstar