Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Interceptor

Dziwny przypadek kobiety

Polecane posty

Gość Interceptor

Powiedzcie mi drogie panie co takie zachowanie może znaczyć, trafiłem na jakąs nietypową dziewczynę. Niby wszystko na dobrej drodze, spotykamy sie co jakis czas, bo ona jest spoza mojego miasta i ma różne obowiązki. Ja do niej pisze, ale ona nigdy pierwsza, a nie czuje ze jej nie zalezy zebym pisał itp. Ogólnie ona jest spokojna i cicha, ale jak ostatnio sie z nią spotkałem i miziałem jej ręke co było wyraźnym sygnałem z mojej strony to nie wiedziała co ma zrobic, patrzyła sie obok mnie z miną troche przerażoną i tak jakby nie wiedziałą co dalej. Moze ona nigdy nikogo nie miała, niewiem jak mam z nią postępowac. Chce jej pokazac ze mi zalezy ale ona ucieka wzrokiem, jak ją dotkne to sie wzdryga jakby sie bała, ale nie daje mi sygnału zebym sobie dał spokój, ewidentnie wydaje mi sie ze jest chorobliwie nieśmiałą w sprawach damsko-męskich. Co mam zrobić, wkurza mnie to i niewiem czy dać sobie spokój czy nie:/ Mamy po 21 lat.

może jest skryta i nieśmiała i potrzebuje trochę czasu

Gość Interceptor
Tylko ze ja niemam zamiaru czekać niewiadomo ile, juz tak w życiu sie naczekałem i gówno mi z tego przyszło. Chce ją jakos zmobilizować, aby sie przekonać wkoncu o co jej chodzi, doradźcie mi co zrobić, napewno z nią porozmawiam ale coś jeszcze do tego?

Gość Interceptor
po ręce była noga i między nogami, myślicie że to przez to?

Gość Interceptor
bez podszywów proszę.

No porozmawiaj z nią otwarcie po prostu na ten temat a może akurat coś ją ruszy i się otworzy ;)

Gość Interceptor
up up

Gość jjdffhghgggg
Albo dziewica albo ma jakieś złe doświadczenia z facetem (może nie jednym) i przez to się boi. Ale to raczej nieśmiała dziewica.

Gość dobra dobra autorze
wiesz co, kiedys tez sie spotykalem z taka jedna laska, co to byla chorobliwie niesmiala. probowalem uchwycic jej spojrzeiie, to odwracala glowe, probowalem ja zlapac za reke, czy poglaskac po wlosach, to robila taka mine, jakbym ja chcial co najmniej zabic. przerazone oczy, ale nic nie mowila, tylko lekko sie odchylala ode mnie i czekala na moja reakcje. pozneij sie okazalo, ze maz ja zdradzal (jak sie ze mna spotykala byla z nim w separacji) i pozostala rysa na psychice.

Gość wypadkowa sił
A ja myślę, że podobasz się jej, jesteś fajny, może w jej typie ale nie ma dla niej chemii między wami. Słowem, jeszcze się nie zakochała:) być może też nie zauroczyła nawet. Też tak miałam czasami, facet przystojny, inteligentny, kulturalny ale to nie było to. Facet megainteligentny -to był strzał w dziesiątkę!:-D Kocham Cię Miśku mój!

Gość kjionhubygserdretydfgh7
To wcale nie dziwny przypadek, nie wszyscy ludzie lubią być głaskani i dotykani, jest troszkę takich ludzi na świecie, sama tak niedawno miałam, ale powoli to się zmienia. Bo jakiś tam nowo poznany koleś to obcy koleś. To pewnie jakiś instynkt dzikiego zwierza, żeby się zbytnio nie spoufalać.

Gość Interceptor
Nie bede udawał kogoś kim nie jestem, poprostu z nią porozmawiam, jesli dalej bedzie unikać tematu to sie pożegnamy, jesli jest zraniona przez kogoś to nawet niemam zamiaru jej przekonywać do mnie bo sam wiem jak to jest kiedy rysa na psychice jest. Sam mam tą ryse do dziś i jestem teraz bardziej bezwzględny i o wiele mniej litościwy, dlatego nie bede naciskał i dam sobie spokój. Ale najpierw jednak porozmawiam, ja to mam pecha, albo trafie na egoistke, albo nimfomanke która nie liczy sie z uczuciami innych, albo na taką cnotke lub po przejściach. Oby ona nie byłą żadna z tych 2 ostatnich przypadków :P

1) Nic do ciebie nie czuje. 2) Spotyka się z tobą bo uważa, że wypada mieć chłopaka. 3) Przyciśnij ją: niech się zdecyduje -> w tę albo nazad.

Gość Kaliban dobrze prawi
polac Mu. Autorze, przycisnij ja, porozmawiaj w jakim kierunku zmierza ta Wasza znajomosc. Bo jesli ona sobie wymyslila spotykanie sie z Toba w ramach zabicia czasu wolnego, pogadania o pierdolach, to utnij ta znajomosc, bo szkoda czasu na takie bzdety.