Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Marysi _

Mam do sprzedania ciuszki po córeczce, praktyczne - głównie bawełna od 0-12 mies

Polecane posty

Gość Mama Marysi _

Mam do sprzedana sporo ciuszków po swojej córeczce. Głownie na dziecko od 0-12 miesięcy. Niektóre są zupełnie nowe, z metkami, niektóre założone raz lub dwa, kilka bardziej znoszonych, kilka które dostałam już po innym dziecku. Wszystkie jednak w bardzo dobrym lub idealnym stanie. Atrakcyjne kolory, motywy i wzory. Mieszkam w Irlandii więc większość ciuszków jest znanych brytyjskich firm. Jest także kilka polskich ciuszków i kilka prezentów z USA:-) Nie mam konta na Allegro i ale jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na maila i na życzenie mogę przysłać zdjęcia. hanmaria@wp.pl To tak z grubsza lista tego co mam z orientacyjnymi cenami: 1. 10 Xbody z krótkim rękawkiem 0-6 miesięcy (kwiatuszki, paseczki, dinozaury) - 3zł/sztukę 2. 4Xbody z długim rękawem 0-6 m (w sarenki, w paski, z kwiatkami) 3.5 zł/sztukę 3. 2 pary letnich bawełnianych body na lato z krótkim rękawkiem i nogawkami 0-3m - (żółte z rybkami i biało zielone w kwiatuszki) 3,50 zł/sztukę 4. 13X bluzka z długim rękawem/kaftanik 0-12 miesięcy (różne kolory/wzory i firmy) 3.50 zł/sztukę 5. 4 pary spodenek i jena para leginsów 0-9m (2pary różowe, 2 pary foletowe, 1 para białe) 4zł/sztukę 6. 3 bluzeczki bawełniane z krótkim rękawkiem 0-6m 3zł/sztukę 7. letnie ogroniczki jeansowe dla noworodka do 1m (Next), krótkie nogawki, z motywami tygrysków - ŚLICZNE! 6zł 8.Mieciutki strój letni a la ogrodniczki z króciykimi nogawkami (biały w kwiatuszki) + czapeczka, dla noworodka do 1m 5zł 9.Białe materiałowe letnie body dla noworodka z delikatnym kołnierzykiem i krótkim rękawkiem (Sarah Louise). Bardzo eleganckie i przewiewne. 6zł 10. Zestaw - różowy grubszy kaftanik zapinany z przodu+półśpiochy ze stopkami w kształcie główek misiów.Idealny na jesienne i zimowe dni. CUDEŃKO!!!!! Dostaliśmy ten komplet jako prezent z USA i córka miała go na sobie 2 razy. WIelkość na ok 3 miesiące (Carter's) 14zł 11. Ciepły dresik dla noworodka, różowa bluza+półśpiochy (St.Bernard) 6zł 12. Różowo-biały polarkowy dres z kapurem 12-18m z motywem wróżki (Baby C), nigdy nie noszony i nie prany ale bez metki 13. Piżamka spodenki plus kaftanik (różowo - pomarańczowa) 6-12m (Early Days) 6zł 14. Zestaw: leginsy+bluzka z dł. rękawem + spódniczka jeansowa, granatowo-różowy, 3-6m(Tots). Śliczny!!! Noszone 2 razy. 12 zł 15. polska bawełniania sukieneczka z dł rękawem, różowa w kiwatki. Śliczna, noszona 2 razy. 5 zł 16. Różowa sukienka na szlekach Reserved 0-3 miesięcy, nie ma metki ale nigdy nie była założona ani prana. Córka dostała ją jako prezent... tyle ze za mały. 15zł 17. Letnia leciutka i przewiewna sukieneczka dla noworodka, biała w kwiatki, (St. Bernard) 2,5zł 18. 6xgrube jesienno-zimowe pajace 0-9m, wszystkie śliczne, 4 prawie nie używane po 10zł/sztuke (w tym 2 z czapeczkami), 2 bardziej używane po 7zł/sztukę. 19. Różowy komplet na w stylu retro śpioch+sweterek+czapeczka, produkcja polska 3-6 miesięcy, nie noszony 12 zł

Gość Mama Marysi _
Nowe ubranka z metkami: 1. Bluzka z dł rekawem PRIMARK - czerwona z jabłuszkiem 6-12m---- 8zł 2. Dwa golfiki bawełniane PRIMARK - seledynowy i różowy 6-12m ---12zł za oba 3. Dwie proste gładkie bluzki bawełniane Z dł rekawem, z kieszonką z przodu (niebieska i czerwona) 6-12m Primark====10zł za obie 4. 2 nowe czapki jesienno zimowe w komplecie, St Bernard, kolor - pudrowy różowy (jedna w paski, druga w białe serduszka), od roku do 2 lat ----- 8 zł za obie 5. Body z dł rękawem na 3 miesiące, niebieskie z zielonymi obwódkami (DP...am) ----6zł 6. leginsy różowe z koroneczką (NAME IT), 74cm -==== 5zł 7. Dwie pary leginsów ST Barnard 9-12m (różowe w kwiatki i różowe w gwiazdki) - 12 zł za oba 8. Różowa bluzka z krótkim rękawkiem z motywem motyla St Bernard, 9-12 miesięcy======= 8 zł 9. Różowa jesienno-zimowa sukienka z czapeczką Nursery Time 3-6m ======14zł 10. Różowy ciepły pajacyk w białe kropki St. Bernard 12 zł 11. Nowy komplet: Jeansy, bluzka z dł rekawem, tunika (granatowo, różowo, biały. 9-12 miesięcy, ST Bernard, 20zł. 12. Bluzka... troszkę taka hipisowska:-), zapinana na pleckach, szara, w krateczkę, przetykana srebrną nitką, luźna z dł rękawkiem.6-12 miesięcy, (DP...am) Po prostu przepiękna!!!! Moja córka dostała 2 identyczne i używaliśmy tylko jednej. W sklepie kosztuje 15 euro ======== 18 zł DO CEN NALEŻY DOLICZYĆ KOSZTY PRZESYŁKI.

Gość moze wyjasnie....
Mamo Marysi,to nie bazar!!! jak chcesz sprzedawac ciuchy to wypad na allgero, ebay, albo tablice.pl to nie jest forum poswiecone sprzedazy uzywanych szmat!!!!

Gość nula nula
przeciez te zdjecia sie ładuja pol godziny:O wypieprzaj z tym

Gość też mama Marysi
wysłałam maila w sprawie ubranek.

Gość Mama Marysi _
Wielkie dzięki PRZYJAZNE MAMUSIE!!!!! Jesteście super miłe :-( Typowe!!!!!!! Zdjęcia mogę wysłać na pocztę. Te wkleiłam tylko przykładowe. Konta na Allegro nie mam. Jestem na kafe od 5 lat i wiem jaka tu jest kulturea... Więc w sumie niczego innego nie mogłam się spodziewać:-(

mama marysi nie ma się czym przejmowac :) głowa do góry a tak na marginesie to bardzo ciekawy pomysł

Gość wziela bym
ALe mam troszke starsza dziewczynke :) Powodzenia.Niestety na kafe jest ta,ze prosisz o cos to zle,chcesz sprzedac tez zle najlepiej to by braly za darmo :P

Gość Mama Marysi _
Dzięki dziewczyny:-)

Gość Mama Marysi _
Też mamo marysi, Odesłałąm ci maila.

Gość ania anonim
ja jestem zainteresowana jedną rzeczą, wysłałam maila

Gość makalllal
wypierdol je na śmietnik, mamy kupę ciucholandów po nosem aby kupić używane szmaty,

Gość Mama Marysi _
Po pierwsze nikt ci nie karze czytać tego teamtu. Po drugie trochę kultury!!!!! Wolisz w ciucholandzie? Proszę bardzo. Nikt ci nie broni. Daj mi święty spokój.

bardzo fajne masz ubranka :) zarejestruj się na szafka.pl, nie trzeba płacić prowizji tylko 3 zł wpisowego nie rozumiem w czym wam przeszkadza jeden temat więcej, tym bardziej że co chwilę offerma zakłada durne topiki i jeszcze mu w nich odpowiadacie a tu dziewczyna chce sprzedać i zaraz najazd robicie!

Gość Mama Marysi _
wielkie dzięki:-)

Gość Mama Marysi _
Te przekleństwa wyżej to nie ja... podszyw. Ja tak się nie wyrażam. Ale w sumie z przesłaniem się zgadzam. Dobra dajcie sobie na luz. Zignorujcie ten temat i już sobie idę. Oddam te ciuszki komuś biednemu bo odechciało mi się ich sprzedawać:-( Nie mogę uwierzyć jak zawistne są Polki!!!!!! Wstyd!!!!!!!!! Matki i kobiety!!!!!! Szkoda gadać. Bawcie się dobrze.

Boże co za język!!!!!! I wy się nazywacie kobietami????? Mamo Marysi. Nie przejmuj sie. Nie szukaj to zrozumienia bo kafeteria to najgorsze szambo pod słońcem:-(

Gość Alicja z wonderlandu
Bardzo fajne te ciuszki:-) Moja córeczka już starsza jest niestety. Głowa do góry:-) Nie ma co się przejmować głupim gadaniem:-)