Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosobazlasu

witajcie po krótkiej przerwie

Polecane posty

Gość smutnaosobazlasu
ta moja okolica niech się strzeże wiecie bo ich będa prześladować za mnie MOGĄ i tyle. W Niemczech i Holandii a ja co dalej robić też wiem i tyle. Tylko musze zarabiać i koniec. I nie po mnie, a tak po mnie bo rzymianka a mieszkania nie mam i śmiech, ale to sie mogą smiać. To matka głupia i tyle. Taka bezmyślna. To mogą się smiać, ale z podcinania żył, nie. Kto podcina sobie zyły słuchajcie? Na pewno nie Jania. Gdzie ona jest - ma wypalone oczy od petów i po niej . Do piekła. tylko przez to bo ONA stanęła po stronie Niemca, że się miałam za niego wydać I TEMU nie mam pól roku pracy a powinnam wiecie. I tyle. A teraz mam ciekawsze rzeczy do roboty niż szpiegowanie Jani. Skończy w piecu i koniec. Jej stary i dzieci również - ktoś musi. Te firmy tez - niech im pomoże bo ich wyrzucą PRZEZ NIA wszytkich - po co stanęli po stronie katechetki i tyle. Jedynie satanizm może ich uratować. Mówiłam - opętana odsunąć się. Nie :( No to satanisci tam wszystko i tyle. A ja najgorsza bo z czego ma zyc. Lespszy satanisci niż samobójcy. A co mam pić? Swoją krew? A jeść? Swoje ciało? NIe wiem :( na razie...

Gość smutnaosobazlasu
Pisałam wam za kogo sie miałam wydac - wytrysk na twarz i chuj w dupie na przerwie - ogrywanie peta. Ona po prostu miała nie mieć matury ta Jania i tyle. I PRZEZ NIĄ nie będę nigdy stac o Niemca i do piekła. A stałabym o niego bo kulturalny i w ogóle, ale takie rzeczy robił. Co by Jania o mnie powiedziała? Matka 2 dzieci, która ciągle myśli o gejach i seksie analnym. Ja przez nią pól roku pracy nie mam, rozwaliła całą Holandię Polsce, a Niemcy też - przez nią przegrałam z Analizą. Ona ma chyba 10 diabłow teraz w sobie na moje 10 dzieci. Ona ma tylko dwoje, a owca 10 dzieci. I co mi zrobi? Miała zacząć żyć życiem normalnym a nie tylko komp i komp i oszalała, a przede wszystkim brata załować, spowiadać się - teraz z Niemcem do piekła i tyle. A co ona sobie wyobraża to ZAŁOSNA polonistka bez Mickiewicza - że po polsku on sie będzie uczył? I jak wyjedzie do Niemiec to ją za mnie zabiją i tyle :( Bo nie mieli W OGÓLE o nia stać bo widzą. A ja że zupełnie normalna to ani rodziny. No - takie życie w Polsce mają Rzymianie. Z psami i sukami siedzą i taki koniec że ani rodziny :(

Gość smutnaosobazlasu
Jaka jest róznica między Janią i tym Niemcem - on ma maturę, ona nie. On z niej ZLEWA, że taka durna. Ale ma dzieci i tyle. A ja? Ja mam patrona. ten patron nie daje mu spokoju. Bo on studiów nie ma i przegrał ze mną. Ale czemu? NIe rozumie. Wiara mu powiem, a także moralność. I uczciwość w życiu i niech sie trzyma szefa to może go na zbity pysk na starość nie wyrzuci bo wiedziałby to i go w życiu nie chce a ten? Ostatnie zero jak ten samobójca z angielskiego. Bo jedynie, że mi nie powiedział, że najsłabszy był z angielskiego i czy bym go nie pouczyła, ale jeden sie zabił to słabo coś ze mną. Jestem ekologiem i tyle mam mu do napisania. Ale że od Żyda to do banku i tyle. No ale to już pisałam - Żyd się na mnie uwziął. Zas to samo... to już było - 4 lata temu :( Szukaj se czegoś lepszego mi powiedza - na pewno nie w Holandii. To już odpada bo nie mogę - tam tylko kasa i tyle. co mam być jak ruska? A to zero ostatnie śmierdzące i spierdziałe jak Magda. Reszta lesby, a język? Gdzieś dalej wiecie i tyle. USA muszę mieć i starczy, a reszta gdzies indziej i tyle. Z lesbami bez podstawówki mnie porównać - wypraszam to sobie :( Żle robię? :(

Gość smutnaosobazlasu
Wiecie czemu ja sie tam nie chcę wrócic - bo ten co płacił to takie zero, a patrzcie wszyscy się boją tego szefa, a w sumie ten szef mu sie w życiu poddał. Wiecie jakim on by był gejem gdyby nie on? ZEROWYM. Po takich wyczynach on nie umiał się ożenić, a tego zniosło przez penisa w zadku. MOJA WERSJA. I tyle. No i jak się tu wrócić wiecie do takiego szefa, który takiego szamtławca nie umie wyrzucić. A co ze mną? Zależna od podwładnego szefa, który NIE UMIE nim pociorać bo ma MÓJ RODOWÓD, a dam mu ten rodowód to po mnie i ...po tym Niemcu też. A tak? Co to warte? No nic. NIe da się wrócić - układ beznadziejny i tyle. Nawet biegły niemiecki biorąc pod uwagę. A Śmieszce wytrysk na twarz za rupuszkę. Bo jest ŻABA ŚMIESZKA. To żaba - a ropucha? No i tam ropucha ma być po mnie. NO I JEST. I widzicie? I patrzcie - jakaś lepsza praca? Jak? Jak odejść z układu? Szef by się zgodził a ten co płaci powie - idż i co - i gdzie wypłata? Przez niego by mi nie płacili. Taki jest. Ale wiecie - to jest ŚWIĘTY tych starych pijusek. I sie nie dam bo ukrali mi maile ze skrzynki i oipinię pijusa zrobili, a kasa? Patrzcie inna praca I BEZ WYPŁATY bo nic z tym nie zrobiłam i wszyscy na... szefa? No właśnie nie. Po prostu nie ma wypłaty. I za to że taka nie jestem nie mam pracy stałej? No świetnie :( Oj jeszcze będą kwiczeć po mnie jak wieprze ZAŻYNANE ŻYWCEM i koniec wiecie . Bo ja się mam poddać bo tyle grup i od żadnej stałej pracy SKANDAL. Bo tego nie rozumiałam, miałam inne plany, a w Polsce byłam ZARŻNIĘTA ŻYWCEM i tyle. Nie rozumiałam żadnej grupy orpócz grupy SWIN i tyle. I do dzis nic wiecej nie rozumiem :(

Gość hjgjhghjghj
nikt tego nie czyta. nara

Gość smutnaosobazlasu
wiecie co - i on ma taka prace cale zycie, ze sobie jezdzi autem wiecie - JEDYNIE ZE SIE NIE OZENIL. i tyle. I niewidzialny nie placi - a te babska OBJsZCZANE NA MNIE i tyle. Jakie swinie - a to przez niego. I dzis jest w domu i gotuje sobie jedzenie i TO LUBI NAJBARDZIEJ dobrze se uwazyc. Jemu kucharke czy lepsza od niego. Jak on dobrze gotuje wiecie. I ten szef byle kiedy przychodzi se do niego pojesc i za to NIE UMIE go wyjebac bo tak dobrze gotuje , ze zamiast do restauracji to w niedziele ida do niego zrec i nie musi sie zenic przez to, ale tym gejem jest przez niego. Bo on uwazal, ze nie do konca. Ale moim zdaniem NAJBARDZIEJ przez niego. A u kogo by jadl mi powie? No w restauracji - albo sam i kucharke miec, nie? Anie z ogrodnictwa. Bo moj brat tez gotuje ale nie chce sie przyllaczyc. I dlatego on sie go bal ze gejem sie stanie PO OBIEDZIE. Wiecie - geje sie musza wyjesc i wtedy sie czyszcza , przeczyszaja sie i tyle robia madrego. A dzieci zadnych nie ccha przy tym. Bo np. czy geje sie geja w nocy - niekoniecznie. Po obiedzie moim zdaniem :(

Gość smutnaosobazlasu
Oni wiecie tyle kasy maj a nawet nie maja restauracji ani hotelu na wakacje. Na pewno tak jest - takie cieniasy i tyle. Obsmiac ich to szkoda smiechu. Bo jakby mogl odejsc i trzymac z nimi np. basen swoj , resauracja , hotel - takie cos i w razie co powrot jak sie nie uda co innego i tyle. I wiecie zawsze gej kolejny i towarzysko istnieje - uwarzyc im moze i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
:( :( :(

Gość smutnaosobazlasu
Ale to sa cieniasy wiecie - taka firma i pozaru u siebie nie umieja ograc. Oni sa nienoralni i koniec :( A swinie - ohydne. Wlasnie sobie HEPLAM na nich. Po co ja tam pojechalam. Teraz to bym nawet kasy nie chciala od tego Niemca. Musialabym mu przemyc twarz zeby na niego spojrzec - chrzest, bierzmowanie , Najsw. Sakrament i chodzi jak zegarek. Bo on nie wylysial jako jedyny a ciekawe od czego mi powie. O Boze - kasa na konto - tyle mam do powiedzenia, i ze lepiej czasem 2 lysych niz TAKIE WLOSY i tyle mam do powiedzenia. I wypalilam mu oczy i nie tylko. To jest impotent i tyle :( Na szczescie mi powie - bo jaka starosc przez nim - zyly se podciac. Moje zdanie bo o mnie to sie nikt nie pomartwi. :(

Gość smutnaosobazlasu
Na glowe wiadro wody swieconej i moze byc. Nie wolno od niego brac kasy. Wyplata od niego TO BRAK KASY dalej. Na konto pieniadze albo nikomu nie zalicza pracy stalej po niej bo jedynie restauracja mnie ogral widza - faktycznie - co tu myslec o tej restauracji. Ktos mial powiedziec , ze gotuje i tyle. kucharz to mial byc. No i to pasuje - penis w tylku, przeczyscic odbyt po obiedzie - wytrysk na twarz zlizac i tyle :(

Gość smutnaosobazlasu
Bo wiecie moze isc w transport bo ZLE JEZDZI - w ogole zly kierowca, auto sie go nie trzyma. I tak sie smieja z niego. I ze mial byc zonaty Z TEGO AUTA tak pasuje i tak go swatali ze mna bo mnie sie auto trzyma a jego nie. I NIKT NiE ROZUMIE CZEMU WIECIE. A ja wiem czemu bo on chcial byc kierowca w liceum jak jeszcze byl normalny a pozniej zwariowal, ale sie bal, ze ojciec inny zawod i powinien po ojcu, a pozniej zwariowal i TE LASKI zostaly wszystkie kierowcami ktore wyruchal, a on...tez, ale AUTO sie go nie trzyma wiecie. I nikt nie rozumie co sie stale - poszly super laski autami jezdzic - najgorsze pracy, zawsze maja okulary na oczach do dzis. CZARNE. A on nie. Dlaczego? I wszyscy sie zastanawiaja - slonce/deszcz zawsze okulary sloneczne maja te jego laski. Jak go ograc? OKULARY SLONECZNE na niego w deszczowy, nawet sniezny dzien. I po nim - musi sie poddac. Ilonie to pasuje. Innym? Nie wiem :(

Gość smutnaosobazlasu
I wiecie bo on w liceum robil sobie z lasek AUTA i tyle bo tak i juz a twarz to byla kierownica. I tak zwariowal i poszedl w taki biznes. Z takich rzeczy. A takie laski zamiast po studiach i tyle. Bo tak bylo fajnie tylko czemu wytrysk na twarz - to okulary na oczy i moze byc. Czarne. Fuj i to jest dobre, ale ze se na to pierdlam to nie :( A ja znalam takiego samego i tyle :( I tak im tez do tylka wsadzal - ogrywal rure wydechowa. Bo je jezdzic autem uczyl. Czemu jego sie w ogole auto nie trzyma. I to jest moralny Niemiec, a niemoralny? To jego szef :(

Gość smutnaosssobazlasu
Ja nie mogę - no to już go mam wiecie - wreszcie - i to dzięki jego kumplom bo by mnie zabił że wszystkie jakoś spławiał a mnie nie. No ale co ten cymbał sobie nie myśli? Ze on mi na twarzy KiEROWNICĘ zrobi? No to laski nie umiały jeździć autami, twarze im poszły. On sie smiał że twarz to kierownica i zalewamy kierownicę i nie można jechać nic nie widać. Tacy są Niemcy :( A one mówiły - co najwyżej szyba przednia - wycieraczki i dalej. Bo on je jeździć uczył a najlepiej jeździło się w wyrze. I wiecie - ani dzieci ani niczego. A rozumie się z takimi gostkami CO TO SAMO - jeden przynajmniej i tyle :( I świnia nienormalna też mi zaral równo. Bo wiecie - kumpli miał OK, ale on - ROPUCH straszny - już pomijając wygląd. Gdyby nie kumple to nie mam paszportu. Niech se pilnują paszportów przez niego. On do piekła, a reszta nie wiem co. Bo miał sie matki trzymać a pognębił ją bo nie dała mu rodowodu a mogła uważal, ale jedno dziecko i myślała, że go zje. I dosłownie zabić i zjesc go miala tak go kochała a on ją gdzies mial i tak ja ogrywał - w liceum zaczal. Przez to ma taki zawod. A te spite wariatki na mnie - ze wydac sie chce. Za kogo? Wiadro wody swieconej na jego leb i nie po nim a tak do piekla - a wiem ze do piekla za te gary. Matka chciala zeby kucharzyl. On mogl miec rodowod, ale on sie mial zapytac - mamo czemu nie mam rodowodu. I by mu powiedziala. Czemu mam byc kucharzem? I gotowac go uczyla bo myslala, ze dziewczynka sie urodzi, ale chlopczyk. A przyda mu sie myslala. I sluchajcie to pisze zeby nie bylo ze Polki najgorsze papieros - jeszcze w NSO im wymyslilam auto - w prawo w lewo, zeby z nimi mieli normalny stosunek - bo jednak normalny stosunek mial i mialy to docenic i najpierw bylo Ok, ale nie zachodzily i nie zachodzily - a to kierownica i... koniec znajomosci myslal. Nie dobra zabawa to bylo - czarne okulary i mogl byc. Szyba wycieraczki. I zaczal wariowac BO TAK I JUZ. Czy ta matka miala racje? Skomplikowane - to by trzeba porozmawiac. Czemu ona z niego robila kucharza? Przyda mu sie - moze plywac pojdzie - kucharz zawsze sie przyda. Mature nawet zrobil - dumna z niego byla, ten na nia za rodowod, te kolezanki BEZ TWARZY - one dzis sa brzydkie, cala skora im poszla i tyle :( Bo kosmetyczek nie doceniam i jeszcze go bronią taki wybitny. No wiecie ja swoje wiem. Niech mi juz nie swini bo do pieca trafi. No i widzicie - on jest moralny , one tez. Po co to pisze? ZEBY SIE WSZYSCY ODE MNIE ODCZEPILI i mnie juz przestali swatac. A gdyby ten moj brat byl taki. No zajsc mialy, jakby nie pigula to by tego nie bylo mu powiedza i i tak bylo fajnie i nic do niego nie maja. Przeciez one cale POPALONE jakby PO LATACh. I on tak patrzy na nie, nie rozumie tego. I jedna nawet spotkalam w lesie. I wiecie czemu to pisze bo te baby to wiedzialy - czemu sie go transport nie trzyma. Co on to robil? I te baby do piekla, kolezanki tez, a on nie. Na razie - jak mi zacznie swinic to do piekla bo pozar mieli miec ograny do siebie. Wariaci, dekle - ja moge pisac wyzej na nich, ze klepy potracili i tyle. Ale co zyskam? Zas mszczenie sie na mnie. jeszcze Ilona na mnie za niego. Niech jej sie spusci na ryj tyle warta. On jest taki, ze ja nie mam rodowodu, ona ma. Na picie. Na wydanie sie jest rodowod, moralne zycie i DZIECI z wydania. Na picie. Nie wolno tak brac rodowodu. I on dopiero teraz jest od maryjny wiecie i na tę czarną żeby sie ode mnie odpierdolila. Czy Ilona będzie od Maryji kiedys to nie wiem. OD NICH. Niech jej pomogą. Ja jemu muszę bo świnia, tamtej też bo nielepsza. Ona taka byla - podobno chcesz sie wydac? Masz amanta już - jedynie, ze auta nie ma. No wiecie - nie widzialam tego. Ale co - od kiedy ja chcialam kierowac tam i tyle. I patrzcie na miejscu tego szefa bym mu leb urwala - cale zycie go kmini i tyle kasy, a ja taka uczciwa w pracy i co? A oni razem chcieli byc kierowcami w liceum, ale pozniej ten co placil mu odradzil i on jako moralny w sumie wiecie bez transportu, a ON od niego transport miał. Bo jakby mial transport inaczej? Od siebie nie mial za robienie z kobiet samochodow. Bo wiecie czemu ja nie chce jezdzic autem. Tak sie ogrywa kobiecie auto. Czy pani Kasia moze jezdzic - nie powiem bo jej tak robia i koniec. Bo wszystko przez nia a oni widza pija , na mnie i tyle. Teraz juz im zostaje porzadek z Arabem, Ruska, byle kim i tyle. Bo widza ze wszystko jak w zegarku pasuje. Co myslalam przy paprykach - tyle jeszcze im brakuje i po mnie - musze sie poddawac a tak nie. No to niech wymysla. Cos strasznego bo widza. III wojna swiatowa - cos w tym stylu i tyle :( Troche zle myslalam. Teraz OD BOGA mam dobre myslenie. A ja troche zle myslalam bo zaraz mnie oczy zaczely bolec moze i od tego myslenia ale zwalilam na facetow wszystko. A moze niekoniecznie mialam racje? Ale na wszelki wypadek. I teraz wiecie on może mieć szkołe nauki jazdy nawet PO MNiE ostatnio w Holandii - i CO ON ZROBI? Powinien otworzyć - ci kumple mogą jeżdzić - tacy młodsi. Może tak chciała pani Kasia. Powinni jej dac coś. Nie wiem zresztą wiecie. Ale sie boi babek. Im chyba wszystkie porządne prace przelecialy - nikt ich nie chcial bo jebnięte jakies. Mialy się wodą świecona przemyc i twarze szanowac. Nauka jazdy bez sensu - to jest on. On mnie nauczy jezdzic w razie co. Uhm - dziekuje mu bardzo. I moi bracia nigdy takich rzeczy nie robili i niech sie odwala od nich wszyscy a od lesbij tez bo ten moj starszy juz rozumie ze mu sie w glowie pokrecilo od lesbij, jego niedoszla zona go Z TEGO zostawila - to jest skomplikowane ale one JUZ przyszly lesbijami NA EUROPE - o tam wiara - rzymski rodowod - jak tu byc z Europy? On sie z nimi policzy jeszcze choc wiecie bil sie, cioral - taki koniec. ALe zeby nikt nie mowil ze na niego i tyle. I wszystkie wyrzuci, jedna zostawil - jakis inny rodowod, te tez ale jaki - jakis wloski - tyle wymyslil - dadza mu rade lub nie. Nie daly. i dopiero teraz to kapuje i znowu jest Z RODZINY wyzej ode mnie. Ale kiedys nizej i moze mnie w zadek pocalowac taka jestem. Teraz tez, ale... no to ten Niemiec po POPRAWIE to jego kumpel może byc, ale po co? Powinno byc ogrodnictwo i tak dalej. I ze moglam sie o prace zapytac w tym duzym ogrodnictwie. A po jakiemu mu powiem. Musialabym znac holenderski. Bo wiecie moze i bede przyrodniczka, ale co mu to daje? No ale wiecie - jak lesby wazniejsze niz normalne to co mi pozostaje - odciac sie od wszystkiego i koniec. Tym bardziej Polska - las i koniec. Bo ja mam doktorat nieskonczony przez durniow to co on moze za to? Po co sie tyle uczyla? Wydac sie, dzieci i moze byc. Idiota - ale rodzine W SUMIE ceni - wiecie mezatka z 3 dzieci bedzie mu tam siedziala. WALNIETA. Jedynie, ze sama bylam, maly pokoik i by moglo byc. Na rok dwa tez bo pózniej w przyrode. A tak - reszta. To tylko rodzina, a gdzie swoją. I zostaje mu lesby wyrzucić jak chce byc moralny. No nie udodowodni, że nie wiedział/wiedzial o tamtych. Niemki lesby nie mogly, a Polki lesby mogą? A to jest na morderstwa to tylko Arabowie i Polki morderczynie, ale moralne. Ja tego nie rozumiem w innym układzie. Szkoda w innym układzie jeszcze zostaje. Ekonomiczna? Podsatwówka :( I ja zasadzam las za nimi. Ale wiecie - niedobrze mki i tyle. Byle gdzies, gdzie tgo nie ma i koniec :(