Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumojad

ile gum

Polecane posty

Gość gumojad

dziewczyny moze to zabrzmi dziwnie ale prosze w celach badawczych odpowiedzcie mi na pytnie. Ile srednio gum do zucia wykorzystujecie w ciagu tygodnia. I czy wybieracie gumy bez cukru, czy nie zwracacie uwagi na to. Z gory dzieki za odp

Gość gumojad
prosze ile srednio zjadacie, czy tez wyzuwacie gum do zucia? moze wspolnie uda nam sie okreslic ilosc aspartamu wchlanianego przez organizm rocznie poprzez gumy do zucia.

Gość sdfghjkl
codziennie 1 gume,zwracam tylko uwage zeby byla mocno mietowa.

Gość gumojad
dzieki dziewczyny za odpowiedz Cos czuje ze zbieranie materialu do badan potrwa dlugo;) To moze jest ktos kto w ogole nie je gum albo mniej niz 1 w tygodnu?

Gość gumojad
ja tez jadlam ok paczki tygodniowo czyli wychodzi ok 500 gum rocznie. Jedna guma na tydzien nie robi roznicy ale jedna dziennie przez kilka lat to regularne podtruwanie organizmu aspartamem. poza tym cola light wiekszosc napojow light witaminy musujace wapno dla alergikow rutinacea ( niektorzy biora codziennie " na wzmocnienie" organizmu) ponoc w slodkim kakao? nie wiem Dziewczyny jesli wiecie w jakich produktach jest jeszcze aspartam wpisujcie Moze nie uswiadamiamy sobie ze w ciagu roku zjadamy nie sladowe ilosci tylko niezla brylke trucizny? Przeciez tego nie sprawdzamy To substancja szczegolnie szkodliwa dla dzieci a jest w gumach do zucia. Dla wszystkich mam: http://www.youtube.com/watch?v=hh0h9rCZiSw film " Aspartam" na youtube.