Ona_Mala 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Mam pytanie, kupował ktoś może coś na stronie www.groupon.pl i pózniej rezygował z zakupionego grouponu?? Czy jest to możliwe?? Jak wyglada ta rezygnacja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona_Mala 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 dzięki wielkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salmakayek Napisano Marzec 16, 2012 witam, moze ktos sie orientuje ile jest na wpłate po dokonaniu zakupu kuponu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salmakayek Napisano Marzec 16, 2012 PODNOSZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mari@nna Napisano Marzec 20, 2012 Za kupon trzeba zapłacić po kliknięciu w kup teraz w trakcie trwania oferty, przynajmniej w Grouponie. Po zakupie i zapłaceniu masz jeszcze 10 dni na rezygnację z oferty. Później kupon możesz spróbować odsprzedać np. na http://dilla.pl czy na Allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MrBy Napisano Kwiecień 10, 2012 Czy jeżeli nie mogę wykorzystać groupona w danym terminie (chodzi o pobyt) to czy mogę przesunąć na inny?? (można było wykorzystać do 30.04 a ja bym chciała np w maju) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach