Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuza1990

NIE chce być dziewicą

Polecane posty

dziewica20 Dzięki za komplement :D Szkoda ,że to nie temat o prawiczkach to bym się wtrącił :)

Gość pencilkówna
autorko ,powiem tak -nie warto.. też miałam tyle lat co ty , czułam się dziwna.. umówiłam się z facetem z netu i co? wcale nie było tak fajnie.. chyba za dużo sobie wyobrażałam ( a fizycznie dziewicą nie byłam już jakiś czas , zaspokajałam się sama)

Gość ja was nie rozumiem
co wy w tym dziewictwie widzicie, rozdziewiczanie to nic tak fajnego, patrzenie na wykręcą grymasem bolu twarz i trzeszczenie pekajacej błony, nic fajnego 🖐️

Gość ja też na razie zero seksu
Wypróbowałam wibrator i przed koleżankami mogę udawać, że już to robiłam z facetem, bo wiem co to za uczucie. :) Dzięki temu czuję się lepiej, bo nie jestem jedyną co tego nie robiła. Tobie też radzę nie mówić prawdy. Nikt przecież nie wie jak jest.

Gość nie pomogę bo nie mam
a czy wam też szyjka macicy blokuje głębokie włożenie tamponu? :o pytam poważnie

dobrze zaaplikowanego tamponu nie czuć. ja mało kiedy go nie czuję :o to okropne, łeee :(

Dobrze ci mówię, wymyśl autorko jakąś wiarygodną historyjkę, i nie trzeba się martwić koleżankami. Ja poza uczuciem wibratora w sobie miałam też prawdziwą opowieść od kuzynki, więc koleżankom sprzedałam te jej razy. Od razu moja pozycja w grupie skoczyła do góry. :)

Może sobie brzmieć jak chce i tak nikt się nie dowie jak straciłam błonę. Koleżanki myślą, że miałam już dwóch mężczyzn, bo tak im powiedziałam.

Moim zdaniem nawet taka masturbacja wibratorem zaspokaja na tyle, że z szukaniem naprawdę faceta do seksu mi się nie spieszy.

Gość dziewica20
ja też chciałam kupić sobie wibrator.. i jakoś tak schodzi.. ehh :o albo nie mam kasy, albo mi umyka... trzeba to zmienić! :classic_cool:

Ja kiedś sprezentowałem wibrator koleżance. Początkowi tylko się uśmiechała, ale po jakimś czasie napisała sms że używa. Nawet się odwdzięczyła wbardzo sympatyczny sposób

Gość dziewica20
ej właśnie dziewczyny - właśnie przeglądam na allegro :P kiedyś były takie tanie, po 13zł, teraz najtańsze są za 21, szkoda... hah jakie dylematy :D o a może są tu chłopcy (prawiki), którzy mają sztuczne pochwy? w sensie.. zakupili :D

Gość dziewica20
w jaki sposób? ;)

Szukam mojego modelu, ale nie mogę nigdzie w sklepach internetowych znaleźć. Mi w sumie to wzorek się spodobał, bo jest taki w kwiatki i dlatego go wybrałam. Zapłaciłam 50 zł w przecenie, ale są też tańsze i droższe.

Gość nie ma takiego numeru
bierz taki co jest jak kutasek, co ma główke i takie tam, może bedzie droższy, ale doznania pewnie jak z prawdziwym, poza tym pamietaj, że przyda sie na dłużej wiec nie oszczedzaj...

Gość nie ma takiego numeru
acha, zapomniałem, jak juz bedziesz miala to robic to daj znac, podniece cie przez gg czy inny komunikator

nikt mi nie pomoże? :o

patrz wyżej. pytałam Was dziewczyny o tampony:(

Gość dziewica20
Jarku, dlaczego? :) ja też wolę kupić sobie wibrator, niż obnażać się przed kimś... tak tak, ja wiem, miłość itd... ale ja nie szukam miłości, choćby ona szukała mnie, a potrzeby czasem są, więc wolę sama je spełniać, niż na siłę kogoś szukać.... : )

Gość gfgdsfxgfd
Patrzcie kto też używa tego wibratora z linka: "Bardzo miły w dotyku i nadzwyczaj śliski wibrator zapewniający maksymalne doznania podczas penetracji analnej i stymulacji prostaty jak i żołądzi prącia. Daje miłe uczucie łaskotania po umieszczeniu go całego w odbycie."

Gość gfgdsfxgfd
:D