Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuza1990

NIE chce być dziewicą

Polecane posty

Gość dziewica20
no cóż, każdy ma swoje potrzeby :P

Gość dziewica20
Ty od tamponów - nie wiem co Ci napisać.... może poszukaj info w necie?

Gość mała_Mi_9
zuza1990 naprawde nie masz co słuchac sie kolezanek, powiem Ci ze mialam taka sama sytuacje, a z takim podejsciem, ze chcesz stracic to dziewictwo, kazdy jeden bedzie chcial Ci "pomoc" , a pozniej naprawde bedziesz zalowac, jak na ten moment pomysl o jakims zaspokojeniu sie, ja tak robilam i dosc dobrze dzialalo. Mam przyjaciolke ktora uprawiala seks jak miala 14l, ja jestem od niej o rok starsza i 5lat pozniej sama to przezylam, uwierz, tez sie nasluchalam i nawet nie wiem jak sie z tym czulam. A to ze jestes dziwica to powinna byc duma dla kobiety, bo to jedynie o niej dobrze swiadczy :P :) A jak juz naprawde tego pragniesz to zastanow sie nad tym dobrze. Ja mialam tak ze jednak nie moglam sie juz doczekac i tez z pierwszym lepszym chlopakiem to zrobilam, na poczatku bylo dizwnie , potem naprawde zalowalam, bo dwa miesiace pozniej znalazlam swoja milosc, (jestesmy zareczeni) i widze jaka jest roznica pomiedzy seksem z byle kim a z kims bliskim. Tamten koles potraktowal mnie jak przedmiot. Ja bylam wystraszona, choc tego chcialam nie wiedizalam co k0onkretnie robic a on tylko mowil, : 'obróć sie tak" "a teraz moze tak" i to byla jedynie przyjemnosc dla niego a nie obydwu. po nie dlugim czasie kazałam mu skonczyc.... a on na to "ze jeszcze nie doszedl" palant naprawde... i takich kolesi jest miliony...

Gość nie pomogę bo nie mam
z Belli używałam :)

Gość Seksowny wibrator
hahahahahahahahaha

Gość Seksowny wibrator
Jaja robicie ,nie macie co robić.Na spacerek wynocha:D

Gość jak spacerek, jaki spacerek
tu trzeba na maraton jakoś wysłać, może mózg sie dotleni

Gość ale tak serio serio
wibrator to fajna sprawa , pomaga rozładować tak zwaną chuć ;) seks to zupełnie inny poziom emocji , ale pod warunkiem,że robisz to z kimś dla ciebie ważnym, wtedy jest zajebiście dlatego nie warto brać byle kogo z braku laku 🖐️

ale zaraz tracić z nim dziewictwo, a gdzie pocałunki, czułość, przytulenie die do kogos po...

Gość ijulkioulu
Będzie odpowiedni facet to będzie przytulenie. Jak nie ma odpowiedniego to nie ma nic lepszego niż wibrator.

Gość ijulkioulu
I to nie kwestia tylko dziewictwa, ale też przerw między jednym związkiem, a drugim. Jakoś rozładować się trzeba.

Gość cacy
no właśnie, ale już wpadli tu jacyś fanatycy i bełkoczą :D

Gość ale serio serio
jak spacerek, jaki spacerek -- a po co pocałunki i czułość z facetem do którego nic nie czujesz, który jest tylko do seksu i który ma ciebie też do seksu :O Dla mnie to bez sensu

Gość ale serio serio
aha i jeszcze do autorki- jesteś dziewicą więc istnieje b. duże prawdopodobieństwo ,że jeśli jakiś facet będzie dla ciebie miły, przytulał ,całował itp (dla nich to normalka, po prostu wstęp do zaciągnięcia do łóżka) to się zakochasz :)

dla zachowania pozorów

Gość cacy
fuu, cheryl cole?! :o ludzie, co wy z nią? przecież ona jest taka sztuczna :)

Gość cacy
i wyglądem przypomina mi sztuczną lalę, której jedynym atutem jest wygląd. spójrzcie na jej zęby - zrobione, ledwo mieszczą jej się w ustach. nie piszcie mi tylko, że jestem zazdrosna :D hehe co to, to nie ;)

Gość cacy
a poza tym - widziałam raz urywek x factor z nią właśnie i była strasznie wyniosła, taka zarozumiała pusta lalka, no dosłownie :D jakby komuś łaskę robiła tym, że była w tym jury 💤

Gość cacy
i niech mi ktoś dalej wmawia, że faceci lubią naturalność....

Gość cacy
nie zżera mnie zawiść, zazdrość i inne cechy, które za chwilę zapewne mi zarzucisz :D nie lubię nadmiernej sztuczności, a ta laska nie podniecałaby was swoim wyglądem, gdyby nie tona tapety, zrobione zęby (hmm,czyżby sztuczne?, sztuczne rzęsy i mnóstwo innych poprawek, z jakimiś operacjami plastycznymi włącznie. to jej zdjęcie przed cudownym wyładnieniem: http://images.mirror.co.uk/upl/m4/aug2008/9/8/C5E8824B-BA56-9C32-5F6104364F89F817.jpg i co - nadal zarzucasz mi zawiść? nie bądź hipokrytą, nauczcie się ludzie, że to, co podoba się wielu, nie musi podobać się każdemu. dla mnie jest sztuczną lalunią, która bez niezłej tapety (nie, celowo nie nazywam tego makijażem) nie ruszy się z domu, tak więc... nie trafiłeś, ups.

Gość puszczyk w lesie
cóż...dla mnie dziewiczość to bardziej stan psychiczny a nie fizyczny ale niestety często na kafe dziewictwo objawia sie nieskalaniem myślenia:D