Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sossssssss

Dlaczego piwo w klubie kosztuje tylko co 5 piw z Lidla?!

Polecane posty

Gość ukaruuaf
10 zł to małe kosztuje, wawa

np w klubie El Presidente w Warszawie . Nigdy więcej tam nie pójde i nie nikomu nie polecam. Zdzierają Warszawiaki jak sie da.

Gość jckjcjvcj
bo w lidlu kupujesz i wychodzisz, w klubie siedzisz zajmujesz miejsce, czynsz jest pewnie duży, pracownikom trzeba zapłacić, tym co kupili piwo w lidlu przywieźli i sprzedadzą tobie w szklance, którą trzeba umyć, stolik po tobie sprzatnąć, jeszcze kibel wyczyścić jak olejesz posadzkę

Gość faktycznie coś masz z głową
Bo w klubach są dziewuchy z gołymi tyłkami a w lidlu nie :)

nie było gołych lasek :o no pojechałem na wycieczkę, wieczorem miałem do klubu iść...zrujnowało mnie to ...zniechęciłem sie do Wawy... a jak jest klub gdzie wpuszczają za darmo i ktoś nic nie kupi, osika posadzke i siedzi na kanapach. to jaki mają z tego zysk?

Gość wtedy mają zysk
z innych którzy kupili piwo lub więcej a posadzki nie osikali

Za coś trzeba klub utrzymać, opłacić czynsz i pracowników, no i jeszcze zarobić by się przydało :P Wstawieni tudzież pijani ludzie robią się wyjątkowo rozrzutni

Gość a kto ci kazał iść do jednego
z najdroższych klubów w Warszawie? Idź do jakiegoś studenckiego, to taniej piwo dostaniesz. Jak cię nie stać, to chadzaj tam gdzie tanio. Założę się, że oni nie mają tam tego badziewia z Lidla czy Biedronki:(

Gość Taka jedna dziewczynka/
Bo tam jest inna strefa czasowa :D

Gość kebab z damaszku
u mnie w miescie-70 000 ludzi, piwo w jednym pubie do ktorego chodze regularnie to 6zeta(w butelce), raz bylem w kregielni to za piwo z butelki-0,33l-8zeta heheeheheheh to musialem kupic lane, pol litra za 6zl ale hoojowy smak, musieli mocno rozcienczyc bo malo gazu i smak do doopy