Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milla się szkoli

PANOWIE, jak wam dogadzać dłonią?

Polecane posty

Gość Milla się szkoli
Słaby charakter? A cóż to ma charakter do rzeczy? To jest tylko jeden z tematów który z ciekawości próbuje zgłębić a nie jedyny jaki dzieje sie w moim łóżku. Ale jakos panowie nie chcą dawać wskazówek, raczej się czepiają :( Lubie popatrzec, jak samczyk bawi sie małym i chciałabym to robic tak samo dobrze, jak on.

Gość pewien samiec
Milla jeżeli bedzie tylko obciąganie a wypiety tyłeczek na wysokości wzorku to czywiscie OK

Gość nei_ z pęczkiem marchewek
Najlepiej dogodzisz dłonią przynosząc w niej zimne piwo z lodówki :P

Gość pewien samiec
Milla czy robisz się teraz wilgotna pomiedzy nóżkami?:)

Gość Milla się szkoli
Samiec, wrzuc mi jeszcze swoje preferencje pieszczot w buzi. Wiele razy to robilam, ale może jeszcze sie czegos naumiem :) Lubisz, jak sie językiem krąży wokół grzybka? Albo liże wędzidełko? Delikatne ssanie? Wolisz usta we współpracy z raczką czy lepiej samą buzią? A może coś jeszcze?

Gość Milla się szkoli
Samiec, wilgotna nie, bo niedawno miałam orgazm... ale jak odpocznę to może sie pomoczę ;)

Gość Milla się szkoli
nei z pęczkiem marchewek ma rację... trzeba iść do sklepu po piwko, bo sucho jakoś w ustach

Gość pewien samiec
Milla lubię jak się krąży po grzybku, moja czasem zdarzy się że go delikatnie przygryzie lubie jak usta go ładnie obejmują i pieszczą współpraca z rączka też jak najbardziej tak Bywa też że czasem moja zassie mi jajeczko czyli przechodzi z penisa na jąderko lubi tak ale robi to wtedy kiedy ogole jąderka więc o ile nie musze być ogolony przy kutasku to czasem gole jajka bo te przejsciówki z kutaska na jadra są podniecające:)

Gość Milla się szkoli
Samiec... przeskakiwania na jąderko nie próbowałam, całe Ci tak wsysa do buźki? czy tylko częsciowo dotyka ustami? Zakładam, że Ty tez swojej samiczce lubisz języczkiem dobrze zrobic :)

Gość Milla się szkoli
Ehhh, gdzie Ci mężczyźni? Jak kobieta ma pęd do wiedzy to nie pomoga się uczyc a potem po cichu narzekają, że coś w łózku nie dziala. Czy żaden z Panów nie może udzielić wskazówek co lubi?