Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harrypotterikomnatatajemnic

Czy takiemy męzczyznie jak ja potrzebna jest matura ? prosze o wypowiedzi

Polecane posty

witam wszystkich serdecznie. Mam 20 lat i zdawałem teraz mature , wydaje mi sie ,ze oblałem a wiec moje pytanie jest nastepujace. Czy takiemu chłopakowi jak ja potrzebna jest matura ? Mam bogatych rodziców i bardzo dobrze zapewnioną przyszłośc, własne mieszkanie i zapewniona prace. Czy powinienem przejmowac się tym ze nie będe miał matury ? Czy to ze bede ją posiadał moze zmienic cos w moim zyciu? Zawsze miałem gdzies tą całą mature a gdy zbliza sie dzien wyników zaczynam sie przejmowac i obawiac ,ze sobie nie poradze ? co o tym sadzicie ?

Gość bedziesz rozpuszczonym
bachorem, który nie bedzie umiał sklecić sensownego zdania, nie nie potrzebujesz matury, a ty samym sudiów, łatwych lasek aka blachar jest bez liku, dasz rade, zacznies sie rozmnazac i powiekszac ilość nic nie wartych ludzi

Nie, zakładając, że nie zirytujesz swoich rodziców-pracodawców swoją nieudolnością i nie wylecisz z tej roboty :)

Gość bibelka
ja tez nie mam matury,tez oblalam i to 20 lat temu ale uwierz mi ze uwazam sie za madrzejsza od tych naszych magistrow z bozej laski co robia studia za kase.Mieszkam od 14 lat za granica.Mam swoj dom prowadze spora firme w ktorej zatrudniam 12 osob.I uwierz mi ze tu matura by mi sie nie przydala i studia tez nie.Nie przejmuj sie, Ci wszyscy maturzysci i studenci to nadmuchane wszystko teraz na sile.Rob na co masz ochote i badz w tym dobry a sukces murowany;)

Gość potrzebna Ci
kiedyś będziesz chciał być autorytetem dla swoich dzieci i co im powiesz, kase mamy to po co się uczyć. Kasa jest w zyciu bardzo ważna, ale wszystkie dobra materialne można kiedyś stracić a jak masz jakieś wykształcenie jakiś zawód i zdolności to zawsze możesz sobie poradzisz

a co uwazacie , ze czlowiek bez matury jest nieudolny tak ? a ja uwazam , że wiekszosc ludzi ktorzy teraz studiuja to studiuja bezrobocie :) wazniejszy jest fach w reku :)

Gość harrypotterikomnatatajemni
Mam fach w ręku, codziennie szarpię skórą i zbieram owoce tego do słoiczka, po czym raz w tygodniu udaję się z tym do banku, gdzie wymieniają mi to na gotówkę i parę gazet typu "świerszczyk" abym raźniej, szybciej i więcej uzyskiwał płynu :classic_cool:

Gość bibelka
bravo.Teraz studiuja tacy idioci w Polsce ze az trudno sobie to wyobrazic.Nie ma szkol zawodowych wiec zastanawiam sie gdzie te nieuki kture kiedys na sile szli do zawodowek teraz sa.Oczywiscie studiuja, gdzie za moich czasow do liceum by sie nie dostali bo byly egzaminy.Nie sadze zeby nam spoleczenstwo tak zmadrzalo.O TEMPORA O MORES!!!!

Gość bibelka
poprawie literowke " ktore" bo zaraz mi wypomna ze nie mam matury i robie bledy

Przykro mi, że muszę Ci to uświadomić, ale Twoi rodzice nie będą żyli wiecznie. Nie twierdzę, że matura to konieczny warunek udanego życia, ale jeśli swój byt zamierzasz oprzeć tylko na dzianych rodzicach, to lepiej ucz się do powtórki.

Gość bibelka
pomaranczowy zaimponowales hahaha i nie "e" a "te". Brawo dla tego pana, co za bystrzak !!!!