Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kathinnnnnka666

DZIEWCZYNY, CZY TEŻ MACIE CZASAMI TAK, ŻE MUSICIE ZMASTURBOWAĆ SIĘ

Polecane posty

Gość Kathinnnnnka666

Mam taki "problem" (mam 22 lata), nie mam aktualnie mężczyzny, ale nawet kiedy miałam nie odczuwałam czasami takiego przymusu masturbacji - po prostu czasem czuję, że po prostu muszę - takie bardzo dziwne uczucie. Napiszcie dziewczyny, czy też tak czasem macie i z jaką częstotliwością, bo u mnie coś takiego pojawia się mniej więcej co 2-3 tygodnie...

Gość Kathinnnnnka666
No właśnie mnie to trochę niepokoiło - wydawało mi się, że coś ze mną nie tak. Faceci, że tak mają, że czasem muszą, to nic dziwnego - w końcu jest to uzasadnione - niewykorzystane plemniki muszą się jakoś wydostać na podłogę...;) ale żeby u kobiet... zauważyłam, że w ostatnim czasie się to nawet u mnie nasiliło... do tego stopnia, że ostatnio musiałam to zrobić... w WC na uczelni

Gość Ala ,,
Masturbuję się prawie codziennie. Jak nie wcześniej przed komputerem to potem przed spaniem bierze mnie ochota. Może i nie muszę tak często, ale to jest przyjemne, więc się nie oszczędzam.

Gość boniaa
Hm...głupio mi sie przyznać, zawsze to ukrywałam. Ale ja takze czasami mam potrzebe masturbacji. Dziwi mnie to troche i niepokoi, bo mam męża. Zawsze wytłumaczyc można masturbację jeśli ktos jest sam, bez partnera, Nie wiem czy ze mna jest coś nie tak ? poprostu szybciej dochodzę niż kochając się z mężem, jest to poprostu inne uczucie.

Gość liliankaa19
też sie masturbuje co dzień, przede wszystkim dla przyjemności. Ostatnio co raz czesciej przy laptopie gdy z kims rozmawiam. orgazmy mam lepsze.

Gość znowy teścik
:D strach z wami rozmawiać. ja, jednak trzymam łapki na klawiaturze.

Gość liliankaa19
wole za dnia

Gość martusia27bi
Ja też prawie codziennie się masturbuję też jestem męatką właśnie teraz to robię hm

Gość znowy teścik
oj, to chyba jeszcze troszkę je tak potrzymasz, bo liliankaa19 nie ma nastroju a mnie gadanie o seksie na tym forum tak podnieca, że idę spać.:classic_cool: został jeszcze tylko jakiś niemiecki sutener i to ci niesie jakąś szansę na spełnienie.;)

Gość znowy teścik
i jak bardzo się pomyliłam! jeszcze znalazłeś ochotniczkę.:D zmykam, bo skoro świt o 9:00 pobudka. 🖐️

Gość On żonaty
POPISZĘ Z CHĘTNĄ PANIĄ TERAZ NA GG MÓJ NR 36285191

Gość On żonaty
jestem teraz sam zapraszam na moje gg

Gość znowy teścik
ty mnie nie wciągaj w pogadanki tylko dlatego, że palę ostatniego papierosa przed snem.:D 🖐️

Gość On żonaty
znowy teścik pogadać zawsze można

Gość znowu teścik
byyyłaam, ale nie dałam się podpuścić.;)

Gość gość
hehe w wc na uczelni

Gość gość
Nigdy nie miałam potrzeby.Gdy miała ochotę na seks to chłopak mnie brał. Zawsze od minetki gdzie dostawałam orgazm jemu robiłam loda

Gość gość
Takie życie . Jedne mają większe potrzeby inne prawie wcale . Ale większość się tego wstydzi i ukrywa

Gość gość
aż mnie dziewczyny podnieciłyście:) może jakas wirtualna randka?

Gość gość
Jesteście uzależnione od masturbacji tak jak można się uzależnić od alkoholu, papierosów itp. Skończcie z tym bo to droga donikąd. Kiedyś napisała jedna na cafe, że jest bliska samobójstwa ponieważ tak się uzależniła od masturbacji, że robi to kilkanaście razy dziennie, a zaczynała od 1x dziennie. Tak że uważajcie żebyście nie skończyły w psychiatryku na oddziale uzależnień.

Gość gość
To twoje ciało, o chuj się pytasz o zdanie innych? 🖐️