Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaŚl30

Chłopak bez auta

Polecane posty

Gość AgnieszkaŚl30

Cześć. Chciałabym wiedzieć co myślicie o następującej sytuacji , chłopak zaprasza mnie do kina , a następnie w planach mamy kolację. Chłopak taki sobie , choć trzeba przyznać ,że bardzo miły i uprzejmy,( z wyjątkiem kiedy dowiedziałam się ,że w towarzystkie kolegów mówił podobno jak to mnie zer....),ale to jedyna rysa na jego zachowaniu. Ja zawsze miałam powodzenie u facetów , także umówiłam się z nim z przymróżeniem oka. Spotykamy się i dowiaduję się ,że mamy poruszać się autobusem :O ,bo nie posiada żadnego auta. Co zrobiłybyście na moim miejscu ?

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
A Ty masz samochód? I tak w ogóle to w jakim jesteście wieku? (soory za to pytanie ale ono ułatwi sprawę).

Gość znowu teścik
przymrórzyłabym oko ;)

Gość wojtek bez portekkk
wygodnisia pieprzona!

Gość AgnieszkaŚl30
Mamy prawie po 30 lat , więc już miał czas ,żeby zarobić na auto :)

Gość a Ty
nie zarobilas?

Gość AgnieszkaŚl30
Oczywiście ,że posiadam , ale wydaje mi się ,że na randki to facet wozi dziewczynę , anie na odwrót.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Co do zasady faktycznie pasuje jak facet wozi kobietę... choć dziś przy powszechnej emancypacji kobiety same powinny od tego odchodzić - powinno być to pojmowane moim zdaniem w kategoriach "miło jak jest ale kompletnie nie ma znaczenia". Natomiast korona by Ci z głowy nie spadła jakbyś się przejechała komunikacją miejską :). Pomyśl - zaoszczędzicie na benzynie, a i środowisko naturalne będzie odrobinę mniej skażone :).