Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzujeSieDziwnieee

CZY TO ZDRADA? POMOCY ;(

Polecane posty

Gość CzujeSieDziwnieee

Mój facet pisał z jakas dziewczyna od kilku miesiecy, nic o tym oczywiscie nie wiedzialam. Pisali pikantne szczegoly co zrobia jak sie spotkaja itp. Opisywali swoj wymarzony seks, pisali o mnie :/ Ale najgorsze jest to, ze ostatnio rozmawiali na skypie no i on sie masturbowal przy niej nago, ona przy nim tez (przez kamerki) akurat weszlam do domu, i ich nakrylam. Nie mam pojecia jak to odebrac, on caly czas tlumaczy, ze to nie zdrada. Juz nie wiem co robic chyba zaraz umre.

Dla Ciebie może to być zdrada dla niego nie... No chociaż jest to nie fair co do twojej osoby... wiadomo, możesz czuć się upokorzona czy zraniona... Ja raczej bym go nie zostawiła przez takie cos ale byłabym wkurzona ostro pewnie... Decyzja nalezy do Ciebie.

Gość uydgusyx
ja bym takiego od razu zostawiła

Gość rabitt bunnyyy
Święty Michale Archaniele, broń nas w walce, a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź nam obroną. Niech go Bóg poskromić raczy, pokornie prosimy, a Ty, Książę wojska niebieskiego, szatana i inne złe duchy, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, Mocą Bożą strąć do piekła. Amen.

Gość lumena24
ja bym go w tyłek kopneła, bez zastaowienia. Ty sie jeszcze zastanawiasz??? :/

Gość boniaa
Kobieto daj sobie spokój. Gdyby miał okazje to uprawiałby sex z nią w realu, a tak to z braku laku zaspokili sie wirtualnie. Jak juz raz tak postapił , to zapomnij ze się zmieni. Pierwsza lepsza okazja i ją wykorzysta. Jesli uprawiał sex z inną (nawet wirtualnie ) tzn. że Ty mu nie starczasz, albo lubi przygody. Nie wiem - Twój wybór, tylko zebyś potem nie żałowała. Wg. mnie postapił okropnie.

Gość mały rysio
to co? ma od razu dom rozwalac...rodzine?

Gość goral z tatr
jak mu doopy nie daje to wali konia przed kamerką, życie nie znosi próżni

Gość boniaa
nie, no najlepiej niech go po główce pogłaszcze i będzie ok. I niech mu jeszcze babe przyprowadzi jak tak lubi sex z innymi. I nie ona rozwala, on zaczął. A jak go nie zostawi , to i tak nie widze przyszłości dla tego związku.

Gość CzujeSieDziwnieee
Seks uprawiamy baaardzo czesto, jest urozmaicony i ogolnie nigdy nie narzekal ze za rzadko czy zle, zadnych sygnalow. Nie wiem juz sama :( Nie jestesmy malzenstwem jeszcze. Dzieci tez nie mamy...

Gość asxaxaxa
jasne że zdrada! kopnij dziada w dupę. jakbym zobaczyła takie cos nawet bym sie nie zastanawiała :( bardzo mi przykro :(

Gość jkl,hjkiu
Zapytaj się go czy ty też tak możesz się rozbierać przed kamerką i flirtować z facetami, bo tylko ze względu na niego tego nie robiłaś, choć nieraz kusiło to zobaczysz jaką on ma opinie na ten temat. Pewnie sam wie, że to była zdrada, ale przed tobą kłamie.

Gość jkl,hjkiu
jak sie zdecydujesz to daj znać, ja bardzo chetnie

Gość daj mu 2 opcje niech wybiera
uprawiacie często mówisz, to ja bym mu zamknęła dostęp i niech się bawi przed kamerką, i zaznaczyła bym ,że od dziś robię tak samo. Jak będzie miał wąty, to powiedz, że składasz wniosek o rozwód i niech sędziemu wytłumaczy, że to co robił, to nic nie było. Palanta masz nie męża, to zwykły ruchacz, nikt więcej.

Gość daj mu 2 opcje niech wybiera
a sorki, nie jesteście małżeństwem. Bo tak zrozumiałam, to jaki masz problem. A zasadź mu kopa w dupę. Będziesz mogła jeszcze się z nim kochać? Albo leżeć razem w łóżku? Słuchać jego - kocham? Uwierzysz??

Gość tak dla mnie to zdrada
ja bym nie chciala z takim byc