Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka.pola

Jestem brzydka.

Polecane posty

Gość Brzydka.pola

Jestem brzydka, bo mam ogromny, obleśny, dlugi, garbaty nos z wielkimi dziurami. Nie przesadzam, jest okropny, a do tego zadarty. Tak oblesny jak u jakiegos Wlocha. Nawet nie Wloszki. Co z tego, ze jestem poza tym "szczegolem" zadbana, mam ladne oczy, usta, wlosy, jestem szczupla. Nikt mnie nie chce, nie moge na siebie patrzec. Na pewno kazdego odrzuca to cos na srodku twarzy. Nigdy nikogo nie mialam, mam 22 lata.

Gość jolkku10
zrób sobie operacje

Mój ty Boże. Ludzie przeżywają życiowe tragedie - śmierć bliskiej osoby czy utrata pracy... a ty... ty martwisz się swoim nosem. Głowa do góry! ;-) Twój problem jest zbyt błahy, aby przejmować się nim.

Gość Brzydka.pola
Drogi Bauerze, przezywam w tej chwili rowniez osobista tragedie, ciezka chorobe bliskich, (nawet nie jednej osoby) plus rozstanie, smierc, wiec nie wiem co ma piernik do wiatraka. A to, ze jestem brzydka i nieszczesliwa z kazdej strony jeszcze bardziej mnie dobija. Dzieki.

Przykro mi z powodu problemów, które przeżywasz, ale moja wypowiedź wcale nie ma charakteru złośliwego. A piernik do wiatraka jest taki, że naprawdę nie powinnaś przejmować się swoim wyglądem. Każdy wygląda, jak wygląda i nic się na to nie poradzi. Mądrego faceta (co by jednak nie mówić to nie jest to zbyt znany gatunek, ale kto szuka...) nie będzie interesować wygląd zewnętrzny, lecz wnętrze oraz to, co sobą reprezentujesz. Pozdrawiam.

Gość az mnie strach przelecial
tez jestem strasznie brzydka, moj nos pozostawia wiele do zyczenia i tak dalej, wiec rozumiem ciebie