Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 diablica1000

Kosmetyczka dojezdzajaca do klienta

Polecane posty

Go艣膰 diablica1000

Witam, co s膮dzicie o kosmetyczce doje偶d偶aj膮cej do klienta domu?Skusiliby艣cie si臋 , gdyby ceny by艂y ni偶sze ni偶 w salonach , pe艂en profesjonalizm, atmosfera super i dodatkowo w ka偶de pi膮tki ma艂e , wybrane zabiegi gratis. Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jasne ze tak
doje偶dzasz? robisz pazurki? jakie miasto? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diablica1000
Mam zamiar doje偶d偶a膰 , jeszcze tylko musz臋 kupi膰 urz膮dzenie przeno艣ne i fotel:) Gorz贸w Wlkp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne ze tak
bardzo fajny pomys艂 i szkoda ze ja z innych rejon贸w polski :p Chcesz targa膰 ze sob膮 fotel? to troch臋 k艂opotliwe lepiej w mieszkaniu zrobi膰 sobie k膮cik dla klientek a doje偶d偶a膰 na mniej skomplikowane zabiegi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diablica1000
Tak , tylko 偶e nie raz klientki w艂a艣nie wola u siebie w mieszkaniu , nie na r臋k臋 im czasami przyje偶d偶a膰 do kosmetyczki, a mi chodzi o dopasowanie si臋 do klienta.Klient nasz pan:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest naparwde bardzo dobre
zwlaszcza dla os贸b, ktore maja trudnosci z poruszaniem sie ( a kazdy chce 艂adnie wygladac)> ja sprowadza艂am znajome kosmetyczki do mojej mamy, przy okazji tez korzysta贸am. Super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diablica1000
Tylko boje si臋, 偶e nie b臋dzie w艂a艣nie ch臋tnych ,a Gorz贸w to ma艂e miasto i kosmetyczek jest naprawd臋 du偶o .Z tego co wiem to ok 3( mo偶e wi臋cej) kosmetyczek doje偶d偶aj膮cych do klienta ju偶 jest na rynku .Obawiam si臋, 偶e to nie wypali:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uszy do g贸ry
uszy do g贸ry kto nie ryzykuje ten nic nie ma.Pomy艣l jak by膰 konkurencyjn膮 jesli bedziesz dobra klientki b臋d膮 wracac i ci臋 polecac kole偶ankom .W ka偶dej bran偶y jest konkurencja a rynek weryfikuje kto si臋 utrzyma.Przemy艣l strategi臋 .. moze np karta stalego klienta z rabatami? albo np "przyrowad偶 kolezanke dostaniesz 10% rabatu" jakies promocje typu w ka偶da srode rabat albo jakis darmowy gratis przy zabiegach powyzej 250z艂.... lub co 10 zabieg gratis itd... Za du偶o gratisow i promocji tez nie r贸b wszystko z umiarem ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diablica1000
dzi臋ki za podpowiedz , tez tak my艣la艂am nad tym a zapewne skorzystam:)Nie ukrywam ze to jest moje najwi臋ksze marzenia i kocham kosmetyki , wykonywa膰 makija偶e , po prostu uwielbiam:) Wiem, ze trzeba zapracowa膰 sobie na sta艂ych klient贸w i mo偶e to zaj膮膰 nawet d艂ugo, ale tak jak m贸wisz - kto nie ryzykuje ten nie ma:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uszy do g贸ry
Pomy艣l o reklamie na mie艣cie np zostawienie ulotek u fryzjer贸w ,dogadaj si臋 w salonach sukien 艣lubnych(mo偶esz robi膰 makija偶 艣lubny) itp miejscach,jakas strona www w sieci,jest taka gazeta oferta.com.pl mo偶esz te偶 doda膰 og艂oszenie za darmo.Pomy艣l jak si臋 reklamowa膰 dasz rade odrobina kreatywno艣ci ,po艂膮czona z umiej臋tno艣ciami i uda ci si臋 :)

Udost臋pnij ten post