Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjklop[]

Praca przez Agencje a wypadek w pracy

Polecane posty

Gość fghjklop[]

Praca przez Agencje a wypadek w pracy. umowa jest taka 3 miesiace przez agencje a potem umowa stala. boje sie ze strace prace jak sie bede staral o odszkodowanie . jak to wyglada w Uk? wypadek nie z mojej winy czy zaniedbania BHP, taksowkarz ktory mnie wiozl do szpitala stwierdzil ze bylbym dupkiem jakbym nie wziol adwokata, co robic?

Gość fghjklop[]
praca w Anglii

Gość hjugy lodrjk icfbhn iweub
A jestes pewien, ze tylko 3 miesiace przez agencje a potem umowa stala? Moj maz juz 10 miesiecy pracuje przez agencje, a niby po 2 miesiacach mial kontrakt dostac... U nas w zakladzie jest tak, ze pracownik agencji nie dostaje odszkodowania, daja mu urlop, zeby mogl wydobrzec. Jak zacznie sie burzyc i zawalczy o odszkodowanie, to i tak potem z pracy wyleci---przez agencje mozna z dnia na dzien zrezygnowac z pracownika. I z reguly ludzie sie nie burza, bo zalezy im na pracy chociazby przez ta agencje. Na kontraktach juz jest inaczej, pracownik ma wieksze prawa i sa one przestrzegane. Jesli pojdziesz po odszkodowanie, a pracodawca nie bedzie Ci chcial dac i zaczniesz sie sadzic z nim, to owszem-moze odszkodowanie uzyskasz ale moze to byc jednoznaczne z wywaleniem Cie potem z pracy i kontrakt przejdzie Ci kolo nosa.

Gość vjk[-0 ih
dzieki za odpowiedz. Agencja i frma jest porzadna. Tyle ze rzeczywiscie jakiekolwiek odszkodowanie dopiero na pernamencie po 12 miesiacach bo moge nie dostac tej pracy . na szczescie do 3 lat moge sie ubiegac.

Gość gośćgatoni
A próbowałaś skorzystać z centrum odszkodowań? Ja ze swojej strony polecam DRB. Dobrzy specjaliści i skuteczni, a to najwazniejsze. Pozdrawiam

Gość gość

Poszukaj sobie różnych opcji, może ktoś będzie mógł Twoją sprawą konkretnie się zająć, ale wydaje mi się, że dobrą opcją będzie /fcs-accident.com/. Zajmują się wypadkami w pracy, wypadkami na drogach i pomagają w walce o odszkodowanie. Są bardzo skutecznie w tym co robią więc ta ich pomoc rzeczywiście będzie na bardzo dobrym poziomie.