Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarek_miziolek_briogno

jakie macie plany gdyby sie okazalo ze dzis bedzie koniec swiata

Polecane posty

Gość jarek_miziolek_briogno

prosze tylko o madre odpowiedzi- jakie macie scenariusze?

Gość bo ja wiem
pewno jakieś piwko czy co - przedyskutować temat i adios santiago

Zobaczcie - tu moj nowy nick - jak wam sie podoba? Jest piekny, nie? MONSTER2011 - to najlepszy nick na calej kafe. KOCHAM TEN NICK. Chcialam zaczac tu pisac z moim nowym nickiem wiecie w NoWYM WATKU ale coz... juz za duzo watkow otwarlam i nie potrafie na razie, ale niebawem MONSTER w nowym watku. MONSTER 2011 na dodatek.

Wiecie o co tam poszlo tej morderczyni calej rodziny? Ze wroci do Polski i w sklepie z kosmetykami znajdzie prace i moze w domu pystym miec hurtownie. O TO POSZLO. Co ja tak zaczelam sie pocic i smierdziec - ja nie wiem. Poszlo o to, ze wroce i nie mam pracy - JEDYNIE O TO. I co sie tak smiejesz idiotko niedorobiona umyslowo - tak bylo wiecie, ale teraz wielce - wroc, wroc, bo po nas - po nich za moja nedze materialna i tyle. Bo wiecie ja tak samo zaczelam w ksiazkach myslec - jak rodzice umra, pusty dom to jakas hurtownia ksiazek - a ta laska kosmetykow. Ale wiecie - jej rodziny JUZ NIE MA. Bo czemu ona poszla -bo ja se pierdnelam? NIe - ze nie chodzi o staly adres bo ma dom w Polsce pusty. Wiecie - ja musze trzymac z jej siostra. Jest duzo warta - kierowniczka poczty, a dzieci wzielam bo zle zrobila ONA, a ja co - musze zyc dalej. Ty nawet wrocic gdzie nie masz - tak myslala. Wiecie - ona tak gadala, ze ja jej nie sluchalam i gdyby nie te 4 zbrodnie to po niej. A skad mialam wiedziec, ze ona 4 ludzi kropnela. Taka mialam na drugi dzien po pralni. Ja tam mialam szanse. A reszta pozar, pozar - w tylku sie pali i tak skonczylam. Bez grosza przy duszy :(

Wiecie - obym raz dwa stala prace znalazla bo sie normalnie WPIERDZIELE. Bo ona - zwrot podatku NIGDY - nastepna praca W CZEKOLADACh od niej - co sadze o makijazu permamentnym. Bo czemu nie chce isc do lodowki tylko tam siedzi ta jedna - bo makijaz jej sie zmaze. No wiecie co ... a ty sie deklu pomaluj i tyle. Praca stala - tam nie ma zadnej pracy stalej i koniec. Czemu 5 tygodni? Bo sie pocilas czy cos tam bylo zle. Bo ona teraz leci tak ta morderczyni. No a czemu do 17.00 stala praca jest fizyczna i brak obiadu? To miala myslec obiadem i godzinami pracy a nie makijazem permamemtnym i zmiana firmy - bo czemu na nia pierdnelam - temu i tyle. Bo prace mialam od niej - JAKA? Rece mi odpadaly, twarz czerwona - ona jest POJEBANA ta Iwonka. Niech se pomysli o psychiatrze na raz nastepny. I z nia ta obok mnie byla w zmowie - czemu ona nie jezdzila i ze mialam byc madrzejsza bo w biurze o mnie stali wiecie. BO MI BUTY SPRZEDALI - dajcie spokoj. Ja ich wszystkich niszcze bo nie stoja o lady Diane. Co oni sobie nie mysla i tyle. Bo mnie nikt na stale nie chce. Przez Iwonke! A jest na brata. Nie - to jest manipulacja w biurze - juz ja tam wiem kto za tym stoi - moj pierwszy domek i 3 biuralistow - ZENON na czele bo Iwonka bo juz widziec nie chce bo w kazdym kosmetycznym w Polsce by prace miala, ale sie czyms ludzila. I dlatego mogla byc, a ja? Ile to tam chcialam siedziec? Zrobili mnie zera, ze 6 lat. Obrazilam sie NA AMEN i koniec. O 12.00 jak przyszli to mialam juz wstac od np. 6.00 rano I IM GOTOWAC wiecie. To wolalam isc piechota do sklepu i za to mi do lodowki wskoczyli. Bo nocki od 17.00 byly to o 12 .00 mialam wstac i gotowac a ja nic. Jak lebioda. To se mogli oni na nocki chodzic i gotowac, a ja dniowki i obiad w pracy. i tyle mnie to ocbhodzi :(

Gość nieładnie
ja pierdzielę :D:D:D owieczka wróciła

Wiecie oni teraz na mnie - pojada do Monster i po mnie!!! W tych czekoladach - takie zyczliwe sa i dobre. Nie - bo stoje o braci i nie tylko. Po co ci Lady Diana? A jak skonczyla? Wypadek samochodowy we Francji. Masz sie czym przejmowac mi powiedza. Mam bo to byl wypadek WROBIENIE - dlatego nie umieja dac rady ksiazetom. To bylo zabojstwo i tyle :( Mam stac o Holandie bo po nich. O wypadki drogowe DZIWNE stoje i o policje oraz jej prace wiecie. O co ja stoje? O to :( No moze byc. Bo ich niszcze. Jak? Sami sie niszcza? A oni nie niszcza? Oni Anglie zniszczyli im powiem. Tacy sa wiecie - nie dajcie im sie. Jeszcze glupia i podatku nie mam. O RODZINE KROLEWSKA mam stac wiecie i moge byc. O POLICJE sie stoi, o prawo - a nie o takich DARMOZJADOW. Jakby rzadzili i tyle. I niech spadaja wiecie - tak mi z Iwonka pomogli. Ale tez jej nie docenilam - co mozna robic z pustym domem. Fakt - hurtownia kosmetykow i nie po niej. Ale czy ja sie musialam tam tak zachowywac? Jednak 2 dzieci mam to juz nic nie powiem. Co ja bym zrobila bez dzieci? Zycie bez dzieci nie ma sensu. Wielka hurtownia kosmetykow wiecie - a zabila cala rodzine :(

Wiecie ja te Śmieszke JUZ wykonczylam w tych ksiazkach, zeby niczego tam nie osiagnela bo po mnie. Bo jej dobrze zyczylam. Jaka ja mialam byc zla i wpieprzona juz to wy pojecia nie macie. A ja jej dobrze zyczylam, ksiazki poslalam ja bylam CHORA UMYSLOWO. Ja jej zycze zeby jej tam noz w plecy wbili , na ryj sie spuscili w tych regalach , ze schodow zrzucili , w klopie splukali i tyle. Jak sie nie da? Tacy sa... :( Za to, ze mnie chciala wrobic w morderstwo BRATA. W bratobojstwo. No coz... KROLEWNA SMIESZKA. Przez nia nie moge stac o krolestwo - tylko o policje i tyle :( I o wojny oraz pokoj. Tak sie stoi o panstwo a inaczej nie. :(

Tam prace powinna miec Ilona - w sumie ja byc moze bo Ilona KOCHA POLSKE i tyle. Ale i tak najbardziej Ilona lecz ludzie tam... to szatany i tyle. Ja juz ich znam i wolalabym sobie cos lepszego znalexc - naprawde. Cokolwiek to oznacza i tyle. A czy tej Ilonie zaplaca to ja tego naprawde nie wiem. Musialby ktos naprawde mocny tu w Polsce za nia stac. Bo nie musza. Moga ale nie musza. Z dzieckiem by jej musieli placic - bez dziecka nie. Tacy sa. Z dzieckiem z nia przegraja - niech robi dzielnie - w grudniu w ciazy i co dalej?

Wiecie - jakas samotna z dzieckiem tam powinna byc W SUMIE. No to Ilona. Jej siostra powiedza - ze samotna z dzieckiem i pasuje. Bo nie ma pracy, a maz pewnie daremny. No i by placili, a ja musialam odejsc bo studia tam bez sensu. Moralnosc tak, ale dziecko - taki uklad ze dziecko pasuje. PO MNIE powiedza. A co? Studia? juz byly - zostaje dziecko. Smieszka na wydaniu - najwyzej ja zostawi i sama z dzieckiem moze tam siedziec, a ja zas dalej musze dzwonic i ZAS OD POCZATKU :(

Wtedy by bylo normalnie bo czarna miala byc wydana wiecie - a ona? Nie wyda sie . Rodowod ma na Ilone - ta jej rady nie da. No to sama i jedna na druga. Dajcie spokoj. Juz lepsze czekolady i tyle. Bo chcialy wszystkie do Monster jechac NA MNIE , ale widza, ze niekoniecznie o to chodzi. Tez im powiem, ale niekoniecznie - teraz mi o prawko idzie i zeby auta nie stracic. KIEROWNICA w lozku - i to jeszcze moim. Za plecami. Albo papierosem. Taka byla ostatnia firma i niech uwazaja na magazyn bo pewnego dnia na rowerze jak Polki. Bo teraz chyba bedzie ze stala praca na rowerze. Tak pasuje. No moze nie, ale tak pasuje i tyle :(

Gość zupa kalafiorowa
ło matko....te teksty to ona tak sama z siebie? :D Chyba robi "kopiuj wklej",że tak szybko w kilku wątkach się pojawiła? :D

Wiecie czemu ja bylam na papryce? JUZ TYLKO SWIATLA jej zostaly i w sumie nie moze jezdzic nawet w Polsce. Kiedy tych swiatel mi nie ograli. Zwlaszcza STOP mi powiedza. Co ja tam myslalam. Bo swiatla sa wazne bo miasto. I te swiatla mam - zwlaszcza czerwone bo tak przerabalam chyba nawet egzamin. Albo nie... chyba nie - choc nie pamietam. 1 nie wyjechalam na miasto - swiatlo STOP z tylu 2. predkosc 3. linia ciagla przy skrecie w lewo 4 zdany Bo czerwone sie mnie trzyma czyli na czerwonym jechalam. Nie - jak zalaczamy na luzie swiatlo stop i padlam - bo recznym - nie wiedzialam. A juz bylam oblana za... a nie wiem - za trojkat? Wypadki sie mnie trzymaja. Nie za trojkat za wajchy przy swiatlach tez - awaryjne swiatla i tyle. Nie ogralam i nie moglam jezdzic powiedza. Nieprawda moglam tylko domek spieprzony. Awaryjne przy kierownicy sie wlaczalo. Stopu i awaryjncyh nie wiedzialam i wyrzucil. Drugi termin przegiecie, trzeci bez komentarza i 4 zdany - predkosc 20 km/h. Tyle :( Nie mam czym rozwinac predkosci - do widzenia :(

Gość a gdzie chcesz ja podlozyc?
widze ze owieczka ma czarny nick szok

Gość ladaco
na rożen z nią

Linie ciagla przejechalam bo nie bylo jej za dobrze widac, drogi nie pamietalam - ja chyba w ogole na 3 pasmowej wjechalam w zly pas i tyle. Lampa byla, ale zamiast do krawedzi prawej to ja w srodek, a to byl pas odwrotny i tyle. A zdjecie zrobilam prawa jazdy - jakim autem robi sie w Holandii prawko bo nie wiedzialam i tyle. tylko tyle, a nie ze chcialabym uczyc. W OGOLE :( Zeby mnie nikt nie pomawial. 4 razy zdawalam egzamin bo mialam beznadziejny kurs i tyle. I slusznie mnie oblali - zwlaszcza za pierwszym razem na placu - jaki ja plac mialam? Ja strzalek nie widzialam i tyle :( Zle jechalam. Juz pomijajac gorke i tyle. i koniec :( No i STOP i awaryjne i padlam. Mialam po prostu generalnie wiedziec - nie wiedzialam i pod prad jechalam - do dzis jezdze pod prad i tyle. tak zle jezdze, ale moglabym byc bo nie pale, nie pije to tacy ludzie podli i mi zaczeli ogrywac to auto, a wiecie chociaz do sklepu czy gdzies. Dajcie spokoj :(

No i teraz widzicie przez Niemca nie moge w sumie autem jezdzic w holandii. Troche tam moge, ale nie kierowca. to mial byc kierowca. Debilka mi powiedza - oni. Czego ja sie trzymam teraz sie beda zastanawiac? MONSTER im powiem BEAUTIFUL MONSTER - jest taka piosenka. Ja debilka - bo rodziny nie zabilam. glupie dupki i tyle :( jedynie, ze musze tam wrocic bo co robic? I tyle :( Nie wiem - zalamana jestem i koniec :( Jak mi ograja czerwone papryki to po mnie - bo mialam stac o swiatla i ...po mnie. Musialabym sie poddawac i wracac - kierowca. A tu nie. Tylko czerwona ogrywalam, a drugie tez ogrywalam ale po swojemu. Na pewno nie autem - nie. Inaczej. Nie myslalam autem niestety. Wiecie czemu o mnie stoja w tym aucie? Bo tak ich zakasowalam tam - zwlaszcza jedna tam. Co oni sobie nie mysleli wiecie? :( Tak by nawet nie kiwneli na mnie palcem. Jak ograc ze sobie pierdnelam - KIWNIECIEM PALCA. Nie oplacalo sie palcem kiwnac a co dopiero pierdnac z wysilkiem na nich. i tyle. KIWNIECIE PALCA - to chyba nie tak ciezko uczynic. I tez mnie mozna tak ograc - kiwnieciem palca. Bo tak i juz. Bo nie oplaca sie o mnie stac. Teraz to juz salej pracy nawet ode mnie - takie numery robila ze zlosci ze musi w nocy zazapiac. I tyle wam napisze. SZCZERZE :( Bo wszyscy chca SZCZERZE - no to maja. :(

I tak mam ograne te papryki wiecie IDEALNIE, ze mi nic nie zrobia. Oni by chcieli, ale 100% racji tam mialam. DLA SIEBIE. No reszta... o firmie mialam myslec. O firmie - jakiej. Ale jakby ten wlasciciel wiedzial jak ogralam te czerwone papryki papryki to by mnie pochwalil i wiecie - jedyny blad, ze znowu NA PLUS to bylo, a na minus i o osobe na tasmie mialam stac, a nie o wlasciciela, ale bez lampy oczy mi wchodzily do tylka i tyle. Ale co - bez wlasciciela wszystko do kitu. I po co o nia bym stala - bez wyplaty bym zostala bo rzadzil Arab. W SUMIE -dobrze stalam. Bo bez wyplaty tak czy siak. Ale uznanie u wlasciciela mam bo...nie musi wracac. Wszyscy mysleli ze wroci i bedzie na mnie i CO??? I ... nie musi... uwaza, ze nie musi na pewno. Reszte zna jak zly szelg. Papieros w kiblu mu doszedl. Tez nie umial sie biura pozbyc to wyjechal. Jak sie im tak podoba? Tez by mi pwoiedzial - pani, a one piszcza jak maja w dupie ze szczescia. A ze nie placa? No to niech robia z nimi ONI porzadek bo on nie umial - zalezy jakie rodziny co wiecie. Z jakiej on rodziny, oni, oni na niego. A niech piszcza im powiem - najwieksze ich sczescie zycia penis w tylku. A co one w Polsce moga robic z tego biura ze tak siedza i pala. W telefony isc - to mu powiedzcie i OK. telefonistki bo wszystko przez telefon - wiecie - linia telefoniczna - infolinia - takie rzeczy. Bo za piekne nie sa to od tylu i daja bo tak pasuje, nie na tabletki i tak dalej i tyle. No i wiecie - dym z ubikacji moze nie poleci tylko w biurze ofen, tak sie kryli ale wiecie - sa takie kabiny dla palaczy - widzialam w necie jak prysznic. Takie cos niech sobie dadza tam gdzies. Takie budki jak nie chca w ubikacji bo nie chca. No taka kabina - w Polsce w necie to widzialam. I tyle napisze. BO TAK I JUZ. Bo wlaciciel placi - tak tam sie rozmawia. Wyjechalam po 3 dniach. SAMA. tak mu powiem i nic mi nie zrobi. Czemu zrezygnowalam z jego firmy. Powie - trzeba bylo stac o osoby z tasmy. Czyli o kogo powiem bo tam kierowniczka stoi na tasmie tez i jak zrobi tam porzadek to porozmawiamy sobie przy piwku wiecie. I bedzie KULTURALNIE a tak to ta pani co ona jest tam - folie to kazdy moze nalozyc, apropos folii - ile to tej folii powinno tam byc i takie rzeczy. Gadka szmatka :(