Anastaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 pomocy! wczoraj uprawialam sex z moim chlopakiem, jeszcze wczoraj bylam dziewica. Nie uzywalismy prezerwatywy. Ani nic. Chlopak nie sposcil sie we mnie, ale po stosunku sobie walnął a potem wsadzilam jego penis do pochwy. Czy moge byc w ciazy !!??? Jestem dopiero mloda, nie chce miec dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze to nie była Napisano Czerwiec 27, 2011 to idź do gina po tabletki po stosunku i nie marudź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 w jakiej cenie są te tabletki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywisciennji Napisano Czerwiec 27, 2011 oczywiscie ze mozesz byc a jak nie chcesz dziecka to sie zabezpieczaj albo nie kochaj sie teraz coraz czesciej dzieci maja dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 DOROŚNIJ i dopiero bierz się za coś co jest dla dorosłych ... zadne zabespieczenie nie daje 100proc pewności więc decydując sie na seks musisz zawsze pamietać że możesz zajść w ciąze i tyle !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 A czy jak mam 16 lat to moge isc sama do ginekologa ? Ja wiem ze nie powinnam robic tego bez zabezpieczenia, ale stalo sie i teraz sie boje czy nie wpadlam... Prosze pomozcie !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 jezuuu masz 16 lat i nie wiesz czy mozesz isc do lekarza bez mamusi... dziecko drogie eh szkoda słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach