Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhbgcvfc

mieszkam z matka mam 27 lat i trafia mnie szlag

Polecane posty

Gość kjhbgcvfc

do wszystkiego sie wpierdala kontroluje biegnie zeby wyreczac sprzata w moim pokoju bez mojej zgody niestac mnie na wynajecie czegos a meza dla mieszkania szukac nie moge:/

Gość mnbuitfhsfyjwrxrwe
dlaczego nie mozesz? jakbys chciala to byc mogla chciec to moc!

Gość kjhbgcvfc
bo mam rente 540 zl bo jestem niepelnosprawna:o ot dlaczego;/

Gość kjhbgcvfc
mam problemy z chodzeniem

Gość kjhbgcvfc
a ja mam 27 lat:o i radze sobie

Gość anetakaakaa
dlatego właśnie ja zamierzam wynieść się z domu tej jesieni. mam 20 lat i zdaję sobie sprawę z tego, że będzie ciężko, ale nie wytrzymam dłużej z dorosłym bratem w jednym pokoju zero prywatności intymności nic. Twoja sytuacja jest jednak gorsza, musisz po prostu zastanowić się nad poważną rozmową z mama, wytłumaczyć, że jesteś w stanie sama uprzątnać sobie pokój, że źle się czujesz z tym , że wyręcza Cię z wszystkiego. wiadomo, że ona po prostu chce Ci pomagaac, ale z drugiej strony to dobrze, że chcesz być zaradna na miarę swoich możliwości io chhcesz się nieco usamodzielnić Trzymam kciuki za uświadomienie mamy, że poradzisz sobie sama z tym, z czego ona Cię wyręcza:)

Gość kjhbgcvfc
moja mama mnie nie slucha;) uwaza ze jestem niesamodzielna bo nie posprzatam tak rewelacyjnie jak ona-w sensie ze ja mam gdzies codziennie mycie podłóg nA KOLANACH A ONA WIDOCZNIE SADZI ZE TO KONIECZNOSC kontroluje mnie pyta kto dzwoni gdzie ide

Gość anetakaakaa
mimo wszystko to lepsze, niż wiedzieć ze rodzice mają na Ciebie wyje**ne, i nawet złotówki nie dostaniesz bo już pracujesz u mnie tak jest i mnie to drażni. owszem, na imprezy i takie tam duperele czy ciuchy sprawą oczywistą jest, że muszę zarobić sama, ale gdyby się czasem do czegoś dołożyli albo pomogli, czy chociaż zaoferowali się ze jakies 100zł mi się do wynajmu dołożą to bym się nie pogniewała. Liczenie na samą siebie też jest wkur**ające uwierz ;/

Gość kjhbgcvfc
tak tak ale ty chociaz sobie do pracy chodzisz ja nie moge;/

Gość zabierzmniedodomu
no,żeby sprzatac po 27-latce ?! zgroza kjh...a może twoja matka nie ma swojego zycia i chce zyc twoim? dlatego pyta o wszystko.znajdz jej zajecie jakies albo chlopa...

Gość kjhbgcvfc
nie ma chlopa rozwodla sie z ojcem pare lat temu znajomych tez nie ma jej zycie to praca i wyreczanie swoich dzieci we wszystkim

Gość wkońcuwolne
chyba jesteś wściekła....? i nie czuj się winna.....

Gość kjhbgcvfc
nie czuje sie winna chce tylko troche prywatnosci chyba sobie jednak faceta poszukam :o z mieszkaniem;p

Gość OK Computer
aneta - jak pracujesz to nie powinnas oczekiwac dodatkowej kasy. Ja jak pracowalam to musialam sobie za studia zaplacic, impreszy, ubrania, a do tego placilam czesc rachunkow w domu, wiec to ode mnie rodzice brali kase.