Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia maturzystkaa

CZY STUDIA DZIENNIE + SZKOŁA POLICEALNA ZAOCZNIE TO DOBRY POMYSŁ?

Polecane posty

Gość kasia maturzystkaa

bo chciałabym bardzo tak...

Gość kasia maturzystkaa
i jak myslisz, da sie to pogodzic?

Gość trzymam kciuki!! :)
oczywiście, że się da. autorko, a jakie kierunki?

Gość kasia maturzystkaa
jesli chodzi o studia to planuję ekonomię albo finanse i rachunkowość ( zalezy gdzie się dostanę:) ) , a co do szkoły policealnej to myślałam nad grafiką komputerową, technikiem farmacji... Żeby czasami po studiach nie zostać z przysłowiową "reka w nocniku"... :) Po prostu chciałabym mieć jakąś alternatywę, czuć się bezpieczniej:) Nie jestem jakaś imprezowa, więc jesli chodzi o naukę to nie przeszkadza mi gdybym miała duuzo czasu spedzic w książkach.

Gość kasia maturzystkaa
srame na studia--- nie mysl tak pesymistycznie... :) Myślę,że dostaniesz się na studia:) Ja tez mam taka nadzieję:) Chociaz jest wiele innych alternatyw- szkoły policealne, kursy... Czasami to daje więcej niż studia... Konkretny specjalista majacy fach w reku lepiej wychodzi w zyciu niz mgr "od wszystkiego i niczego"...:) Ja sama jestem po technikum ekonomicznym i dlatego dalej chce na ekonomie... ale właśnie planuję tę szkołę policealną, bo nigdy nie wiadomo, co się może w zyciu przydac:)

Gość kasia maturzystkaa
srame na studia- a czego jestes najbardziej niepewna z polaka? tego wypracowania? ja niestety tez