saleminkaa8 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 Odrazu przejdę do rzeczy,dzisiaj skradziono mi torebkę (brązowa z grenpoint,zepsuty przedni zamek,główny sprawny) a w niej: portfel (niebiesko biały zakupiony w sklepie CROPP) z pieniędzmi (wypłata męża),dokumentami (dow osobisty,karty chipowe NFZ,karty do bankomatu,klucze z domu (gerda,2 zwykłe dorabiane i ze skrzynki pocztowej) i telefon,reszty nie wymieniam bo nie mają dla mnie wartości. Telefon może ale nie musi być sprzedany,ale pragnę poinformować jak najwięcej osób. Telefon: Samsung Delphi B3410 kolor czarny angielskie menu był w naprawie,miał wymienianą taśmę i ma 2 lub 3 wgięcia malutkie-w serwisie brutalnie chyba potraktowali telefon. Jeśli ktoś taki telefon gdzieś zobaczy w lombardzie/serwisie,gdziekolwiek to proszę o informację z najbliższym posterunkiem policji lub bezpośrednio do mnie,numer telefonu podam w późniejszym czasie,bo narazie nie mam nowego. mój email: kwintesencjasmaku9@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach