Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wktorymmlepiej?

jak to jest z ta ciaza??

Polecane posty

Gość wktorymmlepiej?

jutro mam isc po anty, ale sie zastanawiam jak to jest byc w ciazy??? co na to partnerzy?? ja np mam spore branie chociaz mnie to wkurwia szczerze mowiac.....ale zastanawiam sie jak to jest byc w ciazy miec duzy brzuch...rozstepy??jak wasi partnerzy reagowali na to ze jestescie albo w ciazy albo po ciazy??seks??przeciez to wazne no nie??? moj np bardzo chce miec i mam dylemt czy isc ...coprawda od grudnia bez niczego sie kochamy i nic no ale jak wkoncu bedzie??? ja waze 44 kg mam 156 wzrostu...i sie boje np ze przytyje...a ze jestem niska to odrazu bd widac...boje sie rozstepow...a co jak niepokocham dziecka?? juz raz poronilam i wage tak szybko zrzucilam ze masakra a brzusio mialam spory ze tak powiem jak przezylyscie ciaze??karmienie?/rzucanie kg?? co na to wasi mezwie/partnerzy....mieli obrzydzenie?? odpychali was?

Gość miła od dziś
walnij się w łeb bo jakaś oszołomiona jesteś

Gość jestes coollllll
dorosnij, bo widac ze za mloda jestes by miec dziecko,czasami osoby w wieku 40 lat tez nie dorastaja,masz za glupie problemy,

Gość niewiedząca, nie znająca
lepiej idz po tabletki, nie jestes gotowa na dziecko.

Gość wktorymmlepiej?
ale ja naprawde sie martwie niechodzi oto ze jestem glupia czy cos ale np spotkalam sie z sytuacjami gdzie duuuuzo panienek sie cieszylo a pozniej a bo on niechce sie kochac, drugi odchodzi na kafe tez czytalam jak babki pisaly ze maz ich juz niechce po ciazy albo jeszcze lepiej jak faceci pisali ze ich kobieta po ciazy niejest juz dlanich fajna itp

Gość smerfetka1111
najpierw se zrób test ciążowy kochanie

Gość wktorymmlepiej?
wlasnie teraz mam okres:( staralismy sie i poszlismy na komprosi ze jak dostane okres tym razem to pojde po anty a ze mieszkam w uk to jest to darmowe i niema problemu....ale sie zastanawiam poprostu chcialabym miec dzidzie ale juz teraz zaraz....boje sie ciazy odrzucenia...ze jakas inna fajniejsza kiedy ja bd z brzuchem uwodzi mojego....coprawda on taki niejest ale kto wie? co sie stanie

Gość wktorymmlepiej?
.

Gość daj sobie spokój
z twojego postu i głupich pytan wynika ze jescze nie dojrzałas do bycia matką, raz poroniłas i to miałas duzy brzuch i opowiadasz to stylem jakby ci się paznokiec złamał dla takich jak ty aborcja powinna byc dozwolona, bo szkoda dziecka

Gość wewewewertyu
mój jest napalony ale ja nie chce mam rozstepy obwisłą skóre na brzuchu bo rozciągneła sie nadmiernie mało przytyłam tyle co dzidziuś ważył ze swoim majdanem wszyscy sie zachwycaja moja figurą choć nie widzieli mnie gołej cały czas sie w szmatach ukrywam mój nie widział mnie gołej odporodu a to już pół roku jak dotknie brzucha to robie zadymy i po sexie nie mam ochoty i wole żeby dał mi spokój i sobie kogoś znalazł rodzina i znajomi daleko nikogo tu nie znam nie ma mi kto dzoecko przypilnować jestem wykończona fizycznie i psychicznie małą kocham nad życie i nie żałuje ale miłości nie starcza już dla jej tatusia a i cipka jest rozlazła nic nie czuje jak jest we mnie

Gość aleeee tyyyy
jestes glupia !!

Gość aleeee tyyyy
hahahaah wewewewertyu niezle jestes.. wlasnie ci opowiedziala cala prawde jak jest po porodzie ;D wiesz jak? autorko jestes juz gotowa czy nie?

Gość wewewewertyu
czemu głupia raczej wykonczona pranie sprzątanie gptowanie pilnowanie sezonu bo wynajmujemy pokoje wczasowiczom wszystko miedzy przerwami w zajmowaniu dzieckiem od porodu nie zrobiłam nic dla siebie nie chodze do fryzjera kosmetyczki na solare nie maluje sie myje włosy raz w tygodniu nie mam z kim dziecka zostawić nawet do sklepu zabieram ją w nosidełku nie mam na nic czasu siły czuje sie nieatrakcyjna do niczego nie potrzebna jakby mnie już nie było myśle że to depresja nie piszcie o psychoogu bo nie mam z kim dziecka zostawić żeby iśc a ze sobą nie zabiore takie mądre jestescie bo pomagają wam mamusie i teściowe ja nie znam tu nikogo prócz kilku kumpli mojego którym bym psa nie zostawiła do pilnowania

Gość wewewewertyu
na gowe jeszcze jego 4 psy 2 koty sama piore i prasuje wszystkie zmiany myje okna a pokoi jest 20 wszystko sama zapiedalam między 2 domami dobrze że mała jest w miare grzeczna bo wogole bym nie wyrobiła

Gość wewewewertyu
śpie po 4 godziny na dobe nie ma już sexu po porodzie kiedyś mogłam sie z nim bzykać 10 x dziennie albo i wcale z wyra nie wychodzić teraz mi sie nie chce nawet raz na miesiąc podczas sexu myśle tylko czy bebech mi nie wyskoczy z szmat nie mam przyjemności z tego wcale dla mnie życie sie skończyło liczy se tylko dzidziuś a mnie już nie ma

po pierwsze w ciazy wcale nie musisz miec rozstepow, ba znam tylko 2 osoby z rozstepami, moja ciocia i sasiadka moje kolezanki mialy sliczne "pileczki" byly szczuple przed ciaza a w ciazy przytyly ok 8-10kg.. po porodzie wygladaly jeszcze lepiej niz przed nim.. faceci dalej sa tymi kobietami oczarowani, gdybym ich nie znala nigdy bym nie powiedziala ze juz maja dzieci moj mezczyzna marzy o dziecku, slyszalam ze w ciazy seks jest nawet lepszy :D a wagina wcale nie musi sie tak bardzo rozciagnac.. ona jest na tyle elastyczna ze da rade wrocic po jakims czasie do swojego rozmiaru z przed ciazy te wszystkie historie wymyslily sobie jakies sfrustrowane kobiety, ktore przytyly w ciazy duzo ( norma to 8-12kg ).. takie ktorym juz nic sie nie chce, sa marudne bo musza siedziec przy dziecku, zachowuja sie jak stare babcie to takie moje osobiste zdanie

Gość wewewewertyu
czemu niby sfustrowane? ja przytyłam 6 kg i po ciązy został mi obwisły bebech choć miałam piłeczke rozstępy wyszły pod koniec 9 miecha 10 lat trenowalam sztuki walki o odchudzaniu wiem wszystko wszyscy sie mną zachwycają pięknuja i i mówią że wyglądam jeliej niż przed ciążą bo cały czas ukrywam i ściskam figure a nago to tragedia więc nie pierdol o czyiś figuracz skoro nie widziałaś tych kobiet nago bo ubraniami możęsz wszystko zamaskować

Gość wewewewertyu
lady lody nawet swoją pozą nie ukryjesz bebzola i ogólnie jestes brzydka wiec sie nie wypowiadaj ja byłam fotomodelką i teraz nici ze wszystkiego bo w moim fachu każdy mankament oznacza koniec kariery

przykro mi ale bebola to ja nie mam ;) pozatym sama nie pierdol, tak widzialam ich brzuchy, zero rozstepow jedynie nieliczne na piersiach, chodzilam z nimi do klasy.. rozbieralismy sie przeciez razem w szatni moja mama po 2 ciazach tez nie ma roztepow, totalne zero, nawet na piersiach nie ma, a brzuch ma jak nastolatka

Gość wewewewertyu
jedyna szkoła do której chodziłas-podstawówka to ile one miały lat jak rodziły łałłł?13-14 dobre u mnie tylko ten brzuch to mankament choć wszyscy twierdzą że przesadzam do operacji sie nie kwalifikuje ale ja albo jestem idealna od a do z albo fuck mi

ehh ciezko sie z Toba rozmawia, przyjmij do wiadomosci ze nie wszystkie kobiety po ciazy maja rozstepy one mialy troche wiecej niz te 13-14 lat :/